به گزارش صبح ساحل، مجتبی شیرقاضی، با بیان اینکه با توجه به قرار داشتن گوشت مرغ در اولویت اجرای طرح رصد کالا در زنجیره تجاری، ضروری است که تولیدکنندگان اطلاعات تولید، خرید و فروش این کالا را در سامانه جامع تجارت ثبت و رصد کنند، تاکید کرد: با واحد هایی که دراین سامانه ثبت نام نکنند به عنوان متخلف برخورد و از ارائه خدمات به آنها جلوگیری میشود.
وی همچنین با اشاره به به اختصاص تا سقف ٣٠٠ تن سهمیه مرغ گرم به استان تهران، اعلام کرد که واحدهای صنفی موظف به نصب بنر با درج قیمت مصوب ١٨ هزار و ۵۰۰ تومان هستند و در غیر این صورت با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
واحدهای صنفی چگونه سهمیه مرغ دولتی بگیرند؟
به گفته این مقام مسئول، سهمیه واحدهای صنفی صرفا از طریق معرفی اتحادیه با ارائه لیست روزانه تائید شده و با نظارت کامل بر تحویل گوشت مرغ با نرخ مصوب ١٨ هزار و ۵۰۰ تومان تخصیص خواهد یافت. تخصیص سهمیه به شبکههای توزیع نیز از طریق بازارهای سازمان میادین میوه و تره بار و فروشگاههای زنجیرهای منتخب درسطح تهران خواهد بود و بازرسان این سازمان و اتاقهای اصناف بر این مراکز نظارت خواهند داشت و در صورت مواجه شدن با هرگونه تخلف قیمت یا عرضه خارج از شبکه یا نصب نشدن بنر با هماهنگی تعزیرات حکومتی با آنها برخورد قانونی و قاطع انجام میشود.
شیرقاضی با بیان اینکه درحال حاضر هیچ کمبودی در بازار وجود ندارد و مردم از طریق شبکههای توزیع، میادین میوه و تره بار و فروشگاههای زنجیرهای منتخب میتوانند گوشت مرغ را با قیمت مصوب تهیه کنند، اظهار کرد: با توجه به تولید و عرضه کافی مرغ گرم در میادین میوه و تره بار و فروشگاههای زنجیرهای، از امروز این شبکه گسترده شده و در فروشگاههای منتخب درسطح خرده فروشیها نیز مرغ با قیمت ۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان توزیع میشود.
به گزارش ایسنا، از هفته گذشته قیمت مرغ گرم در خرده فروشی های سطح شهر تهران به بیش ۳۰ هزارتومان رسید. این در حالیست که اواخر مهر ماه کارگروه تنظیم بازار استان تهران قیمت هر کیلوگرم مرغ گرم را ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان تصویب کرده بود. در نهایت مقرر شد برای تنظیم بازار این محصول، مرغ منجمد به قیمت هر کیلو ۱۵ هزار تومان در فروشگاههای زنجیرهای، میادین میوه و تره بار و واحدهای صنفی توزیع کننده مرغ و مرغ گرم به قیمت کیلویی ۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان در میدان اصلی و اقماری میوه و تره باره شهرداری توزیع شود.