12

تیر

1405


اقتصادی

10 آذر 1399 18:32 0 کامنت

مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی می‌گوید: به دلیل سهمیه‌بندی نهاده‌های دامی از سوی وزارت صمت و جهاد کشاورزی و گرانی آن، سن کشتار مرغ به ۴۰ روز رسیده و مرغداران جوجه‌ها را زودتر به کشتارگاه می‌فرستند که هزینه نگهداری آنها کاهش یابد. همچنین کاهش قیمت مرغ در بازار بر روی قیمت گوشت هم اثر گذاشته و قیمت آن را در بازار کنترل کرده است و پیش بینی می شود تا آخر ماه افزایش قیمتی در گوشت قرمز نداشته باشیم.

به گزارش صبح ساحل، به گفته مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی افزایش قیمت و کمبود نهاده‌های دامی باعث شده سن کشتار مرغ کاهش پیدا کند. با کاهش سن مرغ برخی از فعالان دامپزشکی می‌گویند برای اولین بار با افزایش قیمت نهاده‌های دامی به سمت شیوع صحیح تولید مرغ و افزایش کیفیت این محصول در مرغداری پیش رفته‌ایم.

«محمد علی کمالی سروستانی» از کاهش سن کشتار مرغ خبر داد گفت: به دلیل سهمیه‌بندی نهاده‌های دامی از سوی وزارت صمت و جهاد کشاورزی سن کشتار مرغ به 40 روز رسیده است، این در حالی است که در گذشته مرغ‌ها 50 روزه کشته می‌شدند. به عبارتی مرغداران 10 روز جوجه‌ها را زودتر به کشتارگاه می‌فرستند تا هزینه کمتری برای نگهداری آنها بدهند.

«محمد علی کمالی سروستانی» افزود: با توجه به افزایش چشم‌گیر قیمت نهاده‌های دامی جوجه‌ریزی مرغدارها در ماه مهر و آبان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 10 تا 15 درصد کاهش یافته است. همچنین به دلیل کاهش سن کشتار وزن تمام مرغ‌ها در کشتارگاه‌ها هم بین 500 تا 600 گرم کمتر شده است.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی تصریح کرد: در گذشته یک مرغ زنده سه کیلو و 300 گرم برای مرغدار تمام می‌شد که از این مقدار 74 درصد آن گوشت بود اما حالا وزن مرغ‌ها به دو کیلو و 700 گرم رسیده است و با این شرایط گوشت چندانی هم به دست مردم نمی‌رسد.

به گفته‌ی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی کاهش قیمت مرغ در بازار بر روی قیمت گوشت هم اثر گذاشته و قیمت آن را در بازار کنترل کرده است و پیش بینی می شود تا آخر ماه افزایش قیمتی در گوشت قرمز نداشته باشیم.

«علی اصغر ملکی» با بیان اینکه قیمت گوشت گوسفندی از اواسط آبان تاکنون روند کاهشی داشته است، اظهار کرد: در حال حاضر شقه گوسفندی بدون دنبه کشتار روز با قیمت ۱۱۵ تا ۱۱۸ هزارتومان به مصرف کنندگان عرضه می شود. وی ادامه داد:کاهش قیمت مرغ در بازار بر روی قیمت گوشت هم اثر گذاشته و قیمت آن را در بازار کنترل کرده است و پیش بینی می شود تا آخر ماه افزایشی قیمتی در گوشت قرمز نداشته باشیم. رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی اضافه کرد: تقاضا برای خرید گوشت گوسفند کاهش یافته است، زیرا مردم معمولا در ابتدای هرماه خرید های خود را انجام می دهند و از طرفی با تعطیل شدن رستوران ها و غذاخوری ها بازار تقریبا با رکود مواجه شده است.

واحدهای صنفی چگونه سهمیه مرغ دولتی بگیرند؟

رئیس شورای تامین کنندگان دام:نرخ منطقی هر کیلو گوشت گوسفندی ۹۳هزار تومان است

منبع: تجارت نیوز_ ایسنا

دیدگاه ها (0)
img
img

برخورد ۴ خودروی سواری در محورهای بندرعباس ۱۱ مصدوم برجا گذاشت

آلبوم «بدرقه» در تشییع رهبر شهید با صدای هفت خواننده تولید شد/علیرضا افتخاری تا پرواز همای

پخش مجموعه نمایشی «دیدار» درباره رهبر شهید از قاب شبکه یک سیما

خدمات درمانی، بهداشتی و اسکان ۲۵۰۰ زائر در مراسم تشییع رهبر شهید فراهم شد

برنامه بازی های امشب جام جهانی ۲۰۲۶/ دیدار آرژانتین با شگفتی جام

بلومبرگ: اروپا پرداخت عوارض تنگه هرمز به ایران و عمان را قطعی می‌داند

تکذیب ادعا‌های مطرح شده از زبان فرماندهی انتظامی کشور

افزایش ظرفیت عرضه سوخت در مسیرهای منتهی به مراسم تشییع

ادای احترام رئیس قوه قضاییه به پیکر رهبر شهید انقلاب

کدام مقامات و شخصیت‌های برجسته لبنانی در مراسم «وداع رهبر شهید» حضور یافتند؟

برگزاری مسابقات به مناسبت گرامیداشت شهدای پرواز ۶۵۵

رقابت‌های انتخابی تیم جودوی بانوان هرمزگان

نمایش تصاویر کودکان شهید میناب و شهدای ناو دنا در «خیمه هنر»

آماده‌سازی ظرفیت اسکان بیش از ۷۰ هزار زائر مراسم بدرقه رهبر

دیدار مقامات شرکت‌کننده در آیین بدرقه آقای شهید ایران با رئیس‌جمهور

img
خـبر فوری:

جزئیات کامل محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید