اجتماعی
نوری گفت: در طرح شهید سلیمانی همه بخشهای خصوصی و دولتی فعال هستند و ارائه خدمات به مردم در اماکن قرنطینه رایگان است.
به گزارش صبح ساحل؛ محمد نوری معاون فنی و عملیات اورژانس کشور در نشست خبری اظهار کرد: با توجه به اعمال محدودیتهای کرونایی در کشور و با کاهش میزان تماسهای مردم با اورژانس عملیاتهای سازمان اورژانس کاهش پیدا کرده است.
او ادامه داد: اگر مردم دستورالعملها را رعایت نکنند شرایط به زمان قبل از اعمال محدودیتها باز میگردد، تمام بخشهای دولتی به کمک طرح شهید سلیمانی آمده اند. در حال حاضر برخی از افراد نیازمند محیطی برای قرنطینه هستند که ما این امکان را برای آنها فراهم کردهایم.
نوری گفت: بر اساس نیاز هر شهر تمهیدات لازم اندیشیده شده و طرح حاج قاسم سلیمانی برای مدیریت بهتر بیماران کرونایی است. اگر پیک جدیدی در جامعه ایجاد شود ما با آمادگی کامل به مقابله با این بیماری میپردازیم.
معاون فنی و عملیات اورژانس کشور ادامه داد: در طرح شهید سلیمانی همه بخشهای خصوصی و دولتی فعال هستند و ارائه خدمات به مردم در اماکن قرنطینه رایگان است. هتلها و مسافرخانهها امکانات خود را در اختیار ما گذاشته و تخفیفات لازم را به ما دادهاند.
او افزود: خدمات فوریتهای پزشکی در طرح حاج قاسم سلیمانی طی دو تیپ خدمتی انجام میشود. علاوه بر اینکه افراد شناسایی شده توسط اورژانس به محل قرنطینه منتقل خواهند شد، اگر بیماری افراد حاضر در قرنطینه شدت پیدا کرد یا دچار مشکلات حاد دیگر شدند توسط اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان منتقل میشوند. در صورتیکه حجم کار افزایش پیدا کند از آمبولانسهای خصوصی استفاده خواهیم کرد، زیرا آنها نیز اعلام آمادگی کردهاند.
نوری گفت: در حال حاضر ۵۷۰۰ دستگاه آمبولانس آماده فعالیت هستند و بالغ بر ۳۲۰۰ پایگاه اورژانس در کشور داریم.
او در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران مبنی بر وضعیت اورژانس ریلی در طرح شهید سلیمانی، گفت: در طرح شهید سلیمانی از همه امکانات اورژانس استفاده میشود، اما بعید است که نیازمنداستفاده از بالگردهای اورژانس هوایی باشیم. مناطق قرنطینه در نزدیکی بیمارستانها و مراکز درمانی هستند تا در زمان کوتاه بیماران به بیمارستان منتقل شوند.
او افزود: آموزشهای لازم به مهمانداران در خصوص ارائه خدمات اولیه پزشکی به بیماران در قطار داده شده است و در صورت نیاز به صورت تلفنی راهنمایی خواهند شد. پایگاههای اورژانس در ایستگاههای مهم قطار راه اندازی شده است.
نوری با اشاره به اینکه در ابتدا قرار نبود اورژانس به داخل قطار برود، ادامه داد: استقرار پزشک در داخل قطار منوط به تصمیم شرکت راه آهن است.
او بیان کرد: تعداد زیادی از همکاران ما با ابتلا به کرونا از چرخه خدمت خارج شدهاند و هشت نفر از همکاران در راه خدمت به مبتلایان به کرونا به شهادت رسیدهاند.
معاون فنی و عملیات اورژانس کشور تاکید کرد: در سال گذشته چهار میلیون و ۵۰۰ هزار ماموریت توسط اورژانس در سراسر کشور انجام شده است و احتمال دارد به دلیل شیوع کرونا در کشور این تعداد ماموریت در سال جاری افزایش داشته باشد.
نوری گفت: در استخدام جدید نیروهای وزارت بهداشت بالغ بر یک هزار نیروی پیش بیمارستانی جذب خواهد شد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
نظرسنجی
اخبار مرتبط
پزشك متخلف تحت تعقیب قانونی قرار گرفت
هرمزگان پیشرو در حذف مالاریای بومی است
هرمزگان پيشرو در حذف مالاريای بومي است
هرمزگان آماده اجرای برنامه پزشک خانواده است
کابوس تب کنگو به هرمزگان رسید
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار
آمار شهدای غزه به ۴۵ هزار و ۲۵۹ نفر افزایش یافت
ولتاژ برق جزیره «هنگام» به حد استاندارد رسید
رئیس شورای تامین کنندگان دام: سالانه ۹۰۰ هزارتن گوشت در کشور تولید میشود
ابلاغیه ثنا و واریز سود سهام عدالت، دو راه کلاهبرداری مجرمان سایبری
شمار شهدای خبرنگار در جنگ غزه به ۱۹۷ نفر رسید
رفع تصرف ۳۵۰۰ متر مربع از زمینهای دولتی شهرستان بندرلنگه