04

تیر

1405


سیاسی

20 آذر 1399 18:38 0 کامنت

قاضی پرونده انفجار بیروت علیه نخست وزیر سابق لبنان و سه تن از وزرای دولت پیشین به اتهام اهمال کاری و قصور اقامه دعوی کرد.

 به نقل از شبکه المیادین، حسان دیاب، رئیس دولت پیشبرد امور لبنان به سهل انگاری در خصوص انفجار‌های هولناک چهارم اوت در بندر بیروت متهم شد.

بازرس ویژه پرونده انفجار بندر بیروت امروز پنج شنبه حسان دیاب را به همراه سه تن از وزرای سابق کابینه لبنان به اهمال کاری، قصور و دخیل بودن در انفجار‌های بندر بیروت که صد‌ها کشته و مجروح بر جا گذاشت، متهم کرد. بر این اساس قاضی فادی صوان علیه دیاب به همراه علی حسن خلیل، غازی زعتیر و یوسف فنیانوس اقامه دعوی کرد.

نخست وزیر سابق لبنان به همراه سه وزیر کابینه او باید هفته آینده برای ارائه توضیحات در جلسه بازجویی با قاضی پرونده انفجار بندر بیروت حضور یابند.

انفجار هولناک چهارم اوت در بندر بیروت که بیش از ۱۹۰ کشته بر جا گذاشت، به بحران سیاسی در لبنان دامن زد و در نهایت به استعفای دولت دیاب منجر شد. از آن زمان تاکنون تلاش‌ها برای تشکیل دولت جدید در لبنان بی نتیجه بوده است.

  نخست وزیر سابق لبنان

دیدگاه ها (0)
img
img

پایان شهادت نتانیاهو در دادگاه صهیونیستی پس از ۹۸ جلسه

توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد

شکست عجیب برزیل و ایتالیا در لیگ ملتهای والیبال

دو فینالیست و ۶ برنز برای ایران در جهانی موی‌تای

رفع کامل اختلال خدمات کارت‌محور بانک صادرات ایران

تاکید وزرای خارجه ایران و عربستان بر حفظ کانال‌های دیپلماتیک و تقویت همکاری‌ مشترک

مذاکرات بهبود مناسبات کشورهای خلیج فارس با ایران در ریاض

هشدار دستگاه قضا نسبت به فریب شرط‌بندی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

بازنشستگان تأمین اجتماعی فیش حقوقی خردادماه را دریافت کنند/ رفع اختلال سامانه

قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

پزشکیان: تلاش پاکستان برای گسترش صلح ریشه در فرهنگ غنی این کشور دارد

نجات زندانی هرمزگانی از قصاص در شب تاسوعا

نشت گاز در منزل مسکونی بندرعباس یک مصدوم بر جای گذاشت

مجتمع فرهنگی میناب برای تکمیل به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

پخش زنده عزاداری‌های محرم در هرمزگان

img
خـبر فوری:

برای سوخت‌گیری پول نقد همراه داشته باشید