03

تیر

1405


اجتماعی

22 آذر 1399 09:12 0 کامنت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان گفت: محدودیت‌های کرونایی موجب کاهش ۲۶ درصدی موارد ابتلا به کرونا نسبت به هفته قبل در هرمزگان شد.

به گزارش صبح ساحل؛ دکتر حسین فرشیدی صبح امروز(۲۲ آذرماه) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه خوشبختانه روز گذشته فوتی بر اثر کرونا در استان نداشتیم، افزود: شمار جان باختگان در استان همان ۹۳۷ نفر باقی ماند.

وی با بیان اینکه محدودیت‌های کرونایی موجب کاهش ۲۶ درصدی موارد ابتلا به کرونا نسبت به هفته قبل شده و کاهش ۴۵ درصدی نسبت به دو هفته قبل از آن شده است، اظهار کرد: اکنون ۲۴۱ نفر با تشخیص کووید۱۹ در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این شمار ۳۳ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه (آی. سی. یو) بستری هستند و حال ۱۳ نفر از آن‌ها وخیم است.

فرشیدی با اشاره به اینکه در سه روز اخیر رعایت نکات بهداشتی بویژه استفاده از ماسک ۵ درصد کاهش یافته است از مردم خواست از ماسک استفاده کنند و از شرکت در تجمعات جدا خودداری کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان طرح شهید سلیمانی را در کنترل کرونا در استان موثر دانست و عنوان کرد: در این طرح، دو هزار و ۵۶۹ تیم حمایتی از دو هزار و ۲۳۲ بیماران در قرنطینه خانگی مراقبت و حمایت می‌کنند.

منبع :ایسنا

دیدگاه ها (0)
img
img

دو فینالیست و ۶ برنز برای ایران در جهانی موی‌تای

رفع کامل اختلال خدمات کارت‌محور بانک صادرات ایران

تاکید وزرای خارجه ایران و عربستان بر حفظ کانال‌های دیپلماتیک و تقویت همکاری‌ مشترک

مذاکرات بهبود مناسبات کشورهای خلیج فارس با ایران در ریاض

هشدار دستگاه قضا نسبت به فریب شرط‌بندی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

بازنشستگان تأمین اجتماعی فیش حقوقی خردادماه را دریافت کنند/ رفع اختلال سامانه

قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

پزشکیان: تلاش پاکستان برای گسترش صلح ریشه در فرهنگ غنی این کشور دارد

نجات زندانی هرمزگانی از قصاص در شب تاسوعا

نشت گاز در منزل مسکونی بندرعباس یک مصدوم بر جای گذاشت

مجتمع فرهنگی میناب برای تکمیل به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

پخش زنده عزاداری‌های محرم در هرمزگان

تیم منتخب هفته دوم جام جهانی با حضور یک ستاره ایرانی

لزوم تسریع در رفع موانع اجرای فاز دوم برنامه ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع

اعلام ویژه برنامه‌های عاشورای حسینی در بندرعباس

img
خـبر فوری:

برای سوخت‌گیری پول نقد همراه داشته باشید