03

تیر

1405


سلامت

26 آذر 1399 10:22 0 کامنت

به نوشته موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران ، با فراگیر شدن ویروس کرونا در سرتاسر کره زمین، روندهای متداول در بسیاری از فعالیت‌های روزمره افراد دچار تغییر و چالش شده است. یکی از این روندها که روزانه میلیون‌ها بار در ادارات انجام می‌شود، استفاده از اثر انگشت است. در برخی موارد می‌توان با استفاده از روش‌های جایگزین، از این روش استفاده نکرد اما گاهی نیز به دلیل حساسیت امر، این کار غیرقابل جایگزینی است.

از قدیم استفاده از جوهر و اثرانگشت در جهان رایج و مورد استفاده بوده است. اما با پیشرفت تکنولوژی، استفاده از اسکن اثر انگشت جایگزین جوهر و استامپ شده است. در هر دو صورت، فرد لازم است انگشت خود را در سطحی پر تماس قرار دهد. همانطور که بارها در موارد مختلف تاکید شده است، برای کاهش خطر انتقال بیماری کووید ۱۹ لازم است تا جای ممکن از لمس سطوح پر تماس جلوگیری شود. بنابراین واضح است که این دو موضوع، یعنی لزوم استفاده از اثر انگشت و عدم تماس سطوح مشکوک، در تناقض با هم قرار دارند.

در زمینه کووید ۱۹ نیز به نظر می‌رسد استفاده از استامپ و یا هر نوع ابزار برای گرفتن اثر انگشت به منظور احراز هویت، خطر انتقال ویروس کرونا به افراد دیگر را افزایش می‌دهد. به همین خاطر توصیه شده در این دوران تا جای ممکن از روش‌های دیگری (مثلاً اسکن صورت، چشم و…) استفاده شود.

به نظر می‌رسد همانند سایر موارد مشابه، استفاده از اثر انگشت و وسایل اخذ آن مانند استامپ و اسکنر نیز به دلیل تماس مکرر افراد مختلف با آن، ریسک انتقال این بیماری را افزایش دهد. به همین خاطر توصیه شده است تا جای ممکن از کاربرد این روش جلوگیری شود و یا در صورت استفاده، انگشت خود را با مواد الکلی ضدعفونی نمائید.

منبع:مهر

دیدگاه ها (0)
img
img

پایان شهادت نتانیاهو در دادگاه صهیونیستی پس از ۹۸ جلسه

توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد

شکست عجیب برزیل و ایتالیا در لیگ ملتهای والیبال

دو فینالیست و ۶ برنز برای ایران در جهانی موی‌تای

رفع کامل اختلال خدمات کارت‌محور بانک صادرات ایران

تاکید وزرای خارجه ایران و عربستان بر حفظ کانال‌های دیپلماتیک و تقویت همکاری‌ مشترک

مذاکرات بهبود مناسبات کشورهای خلیج فارس با ایران در ریاض

هشدار دستگاه قضا نسبت به فریب شرط‌بندی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

بازنشستگان تأمین اجتماعی فیش حقوقی خردادماه را دریافت کنند/ رفع اختلال سامانه

قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

پزشکیان: تلاش پاکستان برای گسترش صلح ریشه در فرهنگ غنی این کشور دارد

نجات زندانی هرمزگانی از قصاص در شب تاسوعا

نشت گاز در منزل مسکونی بندرعباس یک مصدوم بر جای گذاشت

مجتمع فرهنگی میناب برای تکمیل به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

پخش زنده عزاداری‌های محرم در هرمزگان

img
خـبر فوری:

آخرین وضعیت اختلال خدمات در ۴ بانک