03

تیر

1405


شهرستان‌ها

30 آذر 1399 17:36 0 کامنت

رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) بستک گفت: ۱۷۰ دستگاه تبلت با مشارکت خیران به دانش آموزان تحت حمایت این نهاد اهدا شد.

به گزارش صبح ساحل، جواد رستمی زاده عصر یکشنبه با اعلام این خبر افزود: بهای هر تبلت ۳۰ میلیون ریال بوده که در مجموع پنج میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال  ارزش آن بوده است.
وی بیان داشت: تبلت های اهدایی به منظور فراهم کردن زمینه تحصیل دانش آموزان نیازمند در کلاس‌های آنلاین و مجازی با رعایت مسائل بهداشتی مرتبط با بیماری کرونا بین آن‌ها توزیع شد.
رییس کمیته امداد بستک بر لزوم مشارکت خیران در تامین تبلت و گوشی هوشمند برای دانش آموزان تحت حمایت تاکید کرد وگفت: بر همین اساس کمیته امداد در تلاش است با برنامه‌ریزی‌های منسجم و استفاده از هم‌افزایی منابع دولتی و کمک‌های خیران و حامیان ایتام و محسنین شرایط لازم برای استفاده از شیوه تحصیل آنلاین برای دانش آموزان نیازمند تحت حمایت فراهم نماید.
رستمی زاده درپایان یادآورشد: هم‌اکنون ۷۳۲ دانش‌آموز نیازمند تحت حمایت کمیته امداد بستک هستند که طبق آمارها ۲۱۷ از آن‌ها بدون گوشی هوشمند و تبلت می‌باشند.

دیدگاه ها (0)
img
img

پایان شهادت نتانیاهو در دادگاه صهیونیستی پس از ۹۸ جلسه

توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد

شکست عجیب برزیل و ایتالیا در لیگ ملتهای والیبال

دو فینالیست و ۶ برنز برای ایران در جهانی موی‌تای

رفع کامل اختلال خدمات کارت‌محور بانک صادرات ایران

تاکید وزرای خارجه ایران و عربستان بر حفظ کانال‌های دیپلماتیک و تقویت همکاری‌ مشترک

مذاکرات بهبود مناسبات کشورهای خلیج فارس با ایران در ریاض

هشدار دستگاه قضا نسبت به فریب شرط‌بندی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

بازنشستگان تأمین اجتماعی فیش حقوقی خردادماه را دریافت کنند/ رفع اختلال سامانه

قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

پزشکیان: تلاش پاکستان برای گسترش صلح ریشه در فرهنگ غنی این کشور دارد

نجات زندانی هرمزگانی از قصاص در شب تاسوعا

نشت گاز در منزل مسکونی بندرعباس یک مصدوم بر جای گذاشت

مجتمع فرهنگی میناب برای تکمیل به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

پخش زنده عزاداری‌های محرم در هرمزگان

img
خـبر فوری:

برای سوخت‌گیری پول نقد همراه داشته باشید