03

تیر

1405


شهرستان‌ها

30 آذر 1399 17:36 0 کامنت
مدیر امور شهری و روستایی منطقه آزاد قشم از جمع‌آوری ماهیانه ۳۶۰۰ تن نخاله، پسماند و ضایعات ساختمانی از معابر شهر قشم و شهرک‌های آن خبر داد.
به گزارش خبرنگار صبح ساحل از قشم، فرج طهماسبی اظهار داشت: ماهیانه سه هزار و ۶۰۰ تن نخاله، پسماند و ضایعات ساختمانی از معابر شهر قشم و شهرک‌های آن با اعتباری بالغ بر ۱۳ میلیارد و ۶۸۰ میلیون ریال جمع‌آوری می‌شود.
وی با بیان اینکه عمده نخاله‌های موجود در سطح شهر را نخاله‌های بلاصاحب تشکیل می‌دهند، افزود: در سطح شهرک‌ها نیز ساختمان‌های در حال احداث بزرگترین نخاله سازهایی هستند که سبب تخریب سیمای شهری می‌شوند.
مدیر امور شهری و روستایی سازمان منطقه آزاد قشم همچنین از پاکسازی دستی و مکانیزه شهرک‌های قشم خبر داد و اضافه کرد: هم اکنون کار جمع‌آوری نخاله، علف‌های هرز و بوته کنی در شهرک‌های نریمان، الهیه و پیاده‌روها و معابر در جداره اصلی شهر با همکاری واحد خدمات شهری شرکت تعاونی کارکنان سازمان منطقه آزاد قشم در حال انجام است.
طهماسبی افزایش ضریب سلامت، بهبود مناظر شهری، ارتقای امنیت برای مردم و بهبود رفاه عمومی را از جمله اهداف جمع‌آوری  نخاله‌های شهری عنوان و ابراز داشت: تا یک ماه آینده مابقی شهرک‌های قشم از حیث پاکسازی، نخاله‌زدایی و جمع آوری پسماند و ضایعات ساختمانی سیمایی دگرگون خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: با تحقق این مهم می‌توان در فصول خنک قشم، بهترین سیما و مناظر شهری را برای جزیره، ساکنان، مسافران و گردشگران رقم زد.
دیدگاه ها (0)
img
img

پایان شهادت نتانیاهو در دادگاه صهیونیستی پس از ۹۸ جلسه

توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد

شکست عجیب برزیل و ایتالیا در لیگ ملتهای والیبال

دو فینالیست و ۶ برنز برای ایران در جهانی موی‌تای

رفع کامل اختلال خدمات کارت‌محور بانک صادرات ایران

تاکید وزرای خارجه ایران و عربستان بر حفظ کانال‌های دیپلماتیک و تقویت همکاری‌ مشترک

مذاکرات بهبود مناسبات کشورهای خلیج فارس با ایران در ریاض

هشدار دستگاه قضا نسبت به فریب شرط‌بندی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

بازنشستگان تأمین اجتماعی فیش حقوقی خردادماه را دریافت کنند/ رفع اختلال سامانه

قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

پزشکیان: تلاش پاکستان برای گسترش صلح ریشه در فرهنگ غنی این کشور دارد

نجات زندانی هرمزگانی از قصاص در شب تاسوعا

نشت گاز در منزل مسکونی بندرعباس یک مصدوم بر جای گذاشت

مجتمع فرهنگی میناب برای تکمیل به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

پخش زنده عزاداری‌های محرم در هرمزگان

img
خـبر فوری:

زمان رفع مشکل همچنان نامشخص است