04

تیر

1405


علم و فناوری

01 دی 1399 09:33 0 کامنت

دانشمندان جهان با ابداع فناوری جدید در حلقه و ساعت هوشمند توانستند ابتلا به کرونا را تشخیص دهند.

ویروس کرونا به سرعت در سراسر جهان گسترش یافت، گروهی از دانشمندان در ایالات متحده و اروپا تلاش کردند تا تعیین کنند آیا فناوری پوشیدنی، دستگاه‌هایی مانند ساعت‌های هوشمند، ردیاب‌ها و حلقه‌های مملو از سنسور می‌تواند به شما در تشخیص بیماری کمک کند یا خیر.

دانشگاه کالیفرنیا اعلام کرد در مطالعه‌ای که در گزارش‌های علمی منتشر شد، نشان داد که یک حلقه هوشمند با قابلیت کنترل مداوم دمای فرد ممکن است کووید ۱۹ را پیش بینی کند، حتی در مواردی که مشکوک به عفونت نیست.

در این مطالعه ۵۰ بیمار کرونایی شرکت کردند و برای  ۳۸ نفر از آنها ، هنگامی که علائمی نداشتند، افزایش دمای بدن و تب به درستی ثبت شد. هدف از این مطالعه ایجاد الگوریتمی است که بتواند شروع علائمی مانند تب، سرفه و خستگی را که از مشخصه‌های کووید-۱۹ است پیش بینی کند.

به گفته محققان، داده‌هایی که از دستگاه‌های پوششی و نزدیک به بدن بدست می‌آید در مقایسه با خواندن یکبار مصرف دماسنج بسیار مناسب‌تر است. اشلی میسون، محقق اصلی پروژه گفت: اطلاعات مداوم در مورد دما می‌تواند تب را بهتر تشخیص دهد و به شناسایی بیماری کمک کند.

مطالعه دیگری نشان داده است که ساعت‌های هوشمند در افرادی که هنوز با علائم بیماری مواجه نشده اند نیز می‌تواند در شناسایی کووید ۱۹ مفید باشد.

این مقاله که ماه گذشته در مهندسی پزشکی پزشکی نیچر منتشر شد، داده‌های ۳۲ فرد آلوده به کرونا را تجزیه و تحلیل کرد و دریافت که ۸۱ درصد تغییرات قابل توجه در نشانگر‌های کلیدی اندازه گیری شده توسط ساعت‌ها دارند. ضربان قلب، گام‌های روزانه یا زمان خوابیدن از جمله نشانگر‌های کلیدی هستند.

محققان اعلام کردند که با استفاده از داده‌های ساعت هوشمند، نشان می‌دهیم که ۶۳ درصد  از موارد ابتلا به کرونا می‌تواند قبل از شروع علائم تشخیص داده شود.

مایکل اسنایدر، نویسنده این تحقیق گفت که هرچه فناوری هوشمند و پوشیدنی مقرون به صرفه‌تر می‌شود، می‌توان از آن در تشخیص زود هنگام طیف وسیعی از بیماری‌ها در مناطقی از جهان که دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی کمیاب است، استفاده کرد.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان 

دیدگاه ها (0)
img
img

پایان شهادت نتانیاهو در دادگاه صهیونیستی پس از ۹۸ جلسه

توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد

شکست عجیب برزیل و ایتالیا در لیگ ملتهای والیبال

دو فینالیست و ۶ برنز برای ایران در جهانی موی‌تای

رفع کامل اختلال خدمات کارت‌محور بانک صادرات ایران

تاکید وزرای خارجه ایران و عربستان بر حفظ کانال‌های دیپلماتیک و تقویت همکاری‌ مشترک

مذاکرات بهبود مناسبات کشورهای خلیج فارس با ایران در ریاض

هشدار دستگاه قضا نسبت به فریب شرط‌بندی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

بازنشستگان تأمین اجتماعی فیش حقوقی خردادماه را دریافت کنند/ رفع اختلال سامانه

قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

پزشکیان: تلاش پاکستان برای گسترش صلح ریشه در فرهنگ غنی این کشور دارد

نجات زندانی هرمزگانی از قصاص در شب تاسوعا

نشت گاز در منزل مسکونی بندرعباس یک مصدوم بر جای گذاشت

مجتمع فرهنگی میناب برای تکمیل به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

پخش زنده عزاداری‌های محرم در هرمزگان

img
خـبر فوری:

۱۳ و ۱۴ تیر استان تهران و ۱۵ تیر کل کشور تعطیل است