04

تیر

1405


شهرستان‌ها

02 دی 1399 10:16 0 کامنت

 معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری هرمزگان گفت: جانمایی شهر جدید مکران در جاسک، بر مبنای ۳۵۰۰هکتار است و در افق سال ۱۴۲۰ جمعیت پذیری ۲۰۰هزار نفر در این شهر جدید پیش‌بینی شده است.

به گزارش صبح ساحل، رضا مدرس در هفتمین جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری کشور که به صورت ویدئو کنفرانس به ریاست وزیر راه و شهرسازی با دو دستور کار جانمایی شهر جدید مکران و تدقیق محدوده شهر بندرعباس برگزار شد، اظهار داشت: جانمایی شهر جدید مکران در شهرستان جاسک، بر مبنای ۳۵۰۰ هکتار است و در افق سال ۱۴۲۰ جمعیت پذیری ۲۰۰ هزار نفر در این شهر جدید پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: طرح شهر جدید مکران بخشی از توسعه منطقه مکران خواهد بود، که بخشی از آن در استان هرمزگان و بخشی از آن در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان افزود: تمامی استعلامات شهر جدید مکران از جمله استعلام در حوزه های پدافندی، نظامی و حوزه محیط زیست که مهمترین دغدغه بود، انجام شده است و تمامی کاربری ها با شهر جدید همخوانی دارد.

مدرس تاکید کرد: تمامی موضوعاتی که مربوط به ساختار شهر جدید است در این طرح شهر مکران دیده شده و مهمترین مولفه موضوع مکران و شهر جدید، انطباق این شهر با آمایش سرزمین است.

وی گفت: توسعه منطقه مکران بر اساس دیدگاه و رهنمودهای مقام معظم رهبری و پیگیری هایی که در دولت تدبیر و امید انجام شده است، یک طرح ملی محسوب می‌شود.

شایان ذکر است؛ در این جلسه با رای اعضای شورای عالی شهرسازی و معماری، تدقیق محدوده شهر بندرعباس به تصویب رسید.

منبع:مهر

دیدگاه ها (0)
img
img

پایان شهادت نتانیاهو در دادگاه صهیونیستی پس از ۹۸ جلسه

توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد

شکست عجیب برزیل و ایتالیا در لیگ ملتهای والیبال

دو فینالیست و ۶ برنز برای ایران در جهانی موی‌تای

رفع کامل اختلال خدمات کارت‌محور بانک صادرات ایران

تاکید وزرای خارجه ایران و عربستان بر حفظ کانال‌های دیپلماتیک و تقویت همکاری‌ مشترک

مذاکرات بهبود مناسبات کشورهای خلیج فارس با ایران در ریاض

هشدار دستگاه قضا نسبت به فریب شرط‌بندی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

بازنشستگان تأمین اجتماعی فیش حقوقی خردادماه را دریافت کنند/ رفع اختلال سامانه

قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

پزشکیان: تلاش پاکستان برای گسترش صلح ریشه در فرهنگ غنی این کشور دارد

نجات زندانی هرمزگانی از قصاص در شب تاسوعا

نشت گاز در منزل مسکونی بندرعباس یک مصدوم بر جای گذاشت

مجتمع فرهنگی میناب برای تکمیل به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

پخش زنده عزاداری‌های محرم در هرمزگان

img
خـبر فوری:

قطع ۴۸ ساعته آب شرب در سردشت و ۸ روستای بخش بشاگرد به دلیل شکستگی خط انتقال