04

تیر

1405


اقتصادی

08 دی 1399 20:01 0 کامنت

دبیر ستاد تنظیم بازار بر اینکه افزایش قیمت نان فعلا مطرح نیست،تاکید کرد.

وی در مورد افزایش قیمت نان گفت: بحث افزایش قیمت نان فعلا مطرح نیست و اگر بحثی در این باره در رسانه ها مطرح می شود مسائل کارشناسی است و این به منزله افزایش قیمت نان نیست. قیمت نان همچنان در اختیار استانداری ها است و هرگونه اظهار نظری در مورد افزایش قیمت نان اظهار نظر فردی و فاقد وجاهت قانونی است. 

به نوشته ایسنا،به گفته این مقام مسئول در جلسه امروز مسائل مربوط به تنظیم بازار شب عید و  تامین مواد پروتئینی، مواد بهداشتی، شیرینی و شکلات مطرح شد. همچنین با تقاضای وزارت جهاد کشاورزی در خصوص تغییر قیمت  تخم مرغ موافقت شد تا بتوانیم تولید پایدار و عرضه پایدار داشته باشیم. 

وی همچنین با اشاره به رصد و پایش ۱۰۰ قلم کالای اساسی، ضروری و مورد نیاز مردم گفت: در سه هفته اخیر تقریبا در مورد این کالا شرایط متعادلی در بازار حکمفرما بوده و نوسانات بازار به حداقل رسیده است. 

این مقام مسئول در ادامه تاکید که مرجع رسمی تصمیمات بازار کشور علاوه بر هیات وزیران، ستاد تنظیم بازار و در موارد خاص سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان است و به طور کلی سازمان حمایت به عنوان مرجع رسمی قیمت گذاری در کشور است.

دبیر ستاد تنظیم بازار با بیان اینکه در جلسه امروز ستاد تنظیم بازار تاکید شد که ابزارهای حکومت برای تنظیم بازار باید در خدمت تنظیم بازار قرار گیرند، تصریح کرد: افزایش قیمت در کالاهایی که از خدمات حاکمیت برخوردارند و مشمول ارز ۴۲۰۰ می شوند و یارانه  از دولت دریافت می کنند، بدون اجازه سازمان حمایت و ستاد تنظیم بازار ممنوع است و در صورت افزایش قیمت این کالاها بدون مجوز با برخورد تعزیراتی مواجه می‌شوند.

دیدگاه ها (0)
img
img

پایان شهادت نتانیاهو در دادگاه صهیونیستی پس از ۹۸ جلسه

توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد

شکست عجیب برزیل و ایتالیا در لیگ ملتهای والیبال

دو فینالیست و ۶ برنز برای ایران در جهانی موی‌تای

رفع کامل اختلال خدمات کارت‌محور بانک صادرات ایران

تاکید وزرای خارجه ایران و عربستان بر حفظ کانال‌های دیپلماتیک و تقویت همکاری‌ مشترک

مذاکرات بهبود مناسبات کشورهای خلیج فارس با ایران در ریاض

هشدار دستگاه قضا نسبت به فریب شرط‌بندی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

بازنشستگان تأمین اجتماعی فیش حقوقی خردادماه را دریافت کنند/ رفع اختلال سامانه

قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

پزشکیان: تلاش پاکستان برای گسترش صلح ریشه در فرهنگ غنی این کشور دارد

نجات زندانی هرمزگانی از قصاص در شب تاسوعا

نشت گاز در منزل مسکونی بندرعباس یک مصدوم بر جای گذاشت

مجتمع فرهنگی میناب برای تکمیل به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

پخش زنده عزاداری‌های محرم در هرمزگان

img
خـبر فوری:

آخرین وضعیت اختلال خدمات در ۴ بانک