12

تیر

1405


حوادث

20 مهر 1392 09:28 0 کامنت

 صبح ساحل، حوادث _ دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز هرمزگان از کشف و جلوگیری قاچاق محموله کود شمیایی در پوشش نمک صنعتی به مقصد تایوان، در بندر شهید رجایی خبر داد.

به گزارش فارس محمود صابری  اظهار داشت: در 6 ماه نخست سال‌جاری در استان هرمزگان بیش از 11 میلیون لیتر سوخت قاچاق کشف شده که نسبت به مدت مشابه 90 درصد رشد داشته است.وی با بیان اینکه طی 12 ماه سال 91 تعداد 17 هزار رأس دام قاچاق در استان کشف شده است، یادآور شد: این در حالی است که طی 6 ماه نخست سال‌جاری تعداد دام قاچاق کشف شده به 18 هزار راس رسیده است.دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز هرمزگان با بیان اینکه بیشترین دام وارداتی به استان مربوط به کرمان، فارس و حتی کرمانشاه است، اضافه کرد: عملیات بارگیری دام‌ها به شناورها بیشتر در سواحل سیریک، جاسک و قشم صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه قشم در صدور دام قاچاق به خارج از کشور رتبه نخست را دارد، اضافه کرد: در روستاهایی همانند مسن و شیب دراز بیشترین قاچاق دام به خارج هدایت می‌شود.صابری اضافه کرد: دام‌ها از روستاهای قشم به وسیله شناور به سمت خصب در عمان حمل می‌شود.دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: همچنین برای تامین دام مورد نیاز برای عید قربان به دامپزشکی اجازه ورود و خروج دام از مبادی استان را داده‌ایم.صابری متذکر شد: 30 چوبدار نیز در استان شناسایی و ساماندهی شده‌اند که این افراد نیز می‌توانند به صورت قانونی دام‌ را از مرزهای داخلی به مقصد و یا مبدأ استان حمل کنند.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز هرمزگان با بیان اینکه طی 6 ماه سال‌جاری تعداد پرونده‌های قاچاق تشکیل شده در گمرکات برابر با یک هزار و 512 فقره و با ارزش 130 میلیارد تومان بوده، اذعان کرد: این تعداد برای شش ماهه سال 91 برابر با یک هزار و 684 فقره است که از کاهش 10 درصدی برخوردار شده است.وی اضافه کرد: ارزش کالاهای توقیف شده اما 216 درصد افزایش نشان می‌دهد.صابری بیان داشت: جریمه‌های وصولی در حالی طی 6 ماه نخست سال‌جاری به 66 میلیارد ریال رسیده که در مدت مشابه سال‌ گذشته برابر با 23 میلیارد ریال است.این مسئول ادامه داد: همچنین در راستای مقابله با قاچاق سوخت طی شش ماهه سال جاری 24 مورد عملیات پاکسازی مناطق آلوده صورت گرفته است که این رقم در کل سال 91 برابر با 11 مورد است.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز هرمزگان ابراز داشت: همچنین از زمان اجرای طرح شناسایی و توقیف کارت‌های سوخت هوشمند که از نیمه دوم سال 91 تاکنون در حال اجراست، تعداد 9 هزار کارت هوشمند سوخت در استان باطل شده که با احتساب میانگین سهمیه برای هر کارت سوخت 200 لیتر در روز، از اتلاف و هدررفت 1.8 میلیون لیتر سوخت با ابطال تعداد کارت‌های یاد شده، جلوگیری شده است.صابری یادآور شد: از محل کاهش سهمیه عرضه سوخت در شهرهای استان نیز، 190 هزار لیتر صرفه‌جویی طی روز حاصل شده است.به گفته وی؛ در مجموع با اقدامات انجام شده در سال از قاچاق 62 میلیون لیتر گازوئیل جلوگیری می‌شود.دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز هرمزگان ادامه داد: از سه ماهه چهارم سال گذشته تاکنون نیز یک هزار و 400 دستگاه خودرو سبک و سنگین حامل قاچاق سوخت در استان توقیف شده است.

وی با بیان اینکه این خودروها به مدت 6 ماه توقیف می‌شوند، افزود: تاکنون در استان هشت هزار شناور ثبتی نیز پلاک‌گذاری و 70 درصد شناورهای صیادی با همکاری شیلات به ردیاب مجهز شده‌اند.ین مسئول به ساماندهی وسائل نقلیه عمومی درون شهری در مرکز هرمزگان اشاره و افزود: بخش عمده‌ای از قاچاق سوخت نیز در این حوزه صورت می‌گیرد.وی یادآور شد: در دریا نیز بیش از سه هزار و 200 شناور از سال 91 تا به امروز در رابطه با قاچاق سوخت توقیف شده است که در سال 92 شناورهای توقیفی بیشتر از نوع موتور لنج هستند.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز هرمزگان در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به چند پرونده کلان کشفیات کالای قاچاق، تأکید کرد: کشف دو هزار و 700 تن کود شیمیایی در قالب 133 کانتینر و در پوشش محموله نمک صنعتی به مقصد کشور تایوان از جمله مهم‌ترین این پرونده‌هاست که در حین بارگیری در اسکله شهید رجایی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) توقیف شده است.وی اضافه کرد: پرونده دیگر نیز در دست پیگیری است که تخلف مالک هشت شناور که در دوره زمانی با اسناد جعلی هفت میلیون لیتر سوخت را قاچاق کرده است، مورد بررسی قرار می‌دهد.

دیدگاه ها (0)
img
img

برخورد ۴ خودروی سواری در محورهای بندرعباس ۱۱ مصدوم برجا گذاشت

آلبوم «بدرقه» در تشییع رهبر شهید با صدای هفت خواننده تولید شد/علیرضا افتخاری تا پرواز همای

پخش مجموعه نمایشی «دیدار» درباره رهبر شهید از قاب شبکه یک سیما

خدمات درمانی، بهداشتی و اسکان ۲۵۰۰ زائر در مراسم تشییع رهبر شهید فراهم شد

برنامه بازی های امشب جام جهانی ۲۰۲۶/ دیدار آرژانتین با شگفتی جام

بلومبرگ: اروپا پرداخت عوارض تنگه هرمز به ایران و عمان را قطعی می‌داند

تکذیب ادعا‌های مطرح شده از زبان فرماندهی انتظامی کشور

افزایش ظرفیت عرضه سوخت در مسیرهای منتهی به مراسم تشییع

ادای احترام رئیس قوه قضاییه به پیکر رهبر شهید انقلاب

کدام مقامات و شخصیت‌های برجسته لبنانی در مراسم «وداع رهبر شهید» حضور یافتند؟

برگزاری مسابقات به مناسبت گرامیداشت شهدای پرواز ۶۵۵

رقابت‌های انتخابی تیم جودوی بانوان هرمزگان

نمایش تصاویر کودکان شهید میناب و شهدای ناو دنا در «خیمه هنر»

آماده‌سازی ظرفیت اسکان بیش از ۷۰ هزار زائر مراسم بدرقه رهبر

دیدار مقامات شرکت‌کننده در آیین بدرقه آقای شهید ایران با رئیس‌جمهور

img
خـبر فوری:

عزای عمومی برای پنج‌شنبه 18 تیرماه