04

تیر

1405


اقتصادی

06 بهمن 1399 16:43 0 کامنت

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان دی ۲۷فروند شناور با کاربری مختلف در اداره تعمیر و نگهداری تجهیزات دریایی بندر شهیدرجایی و کشتی سازی های استان تعمیر و به چرخه خدمات حمل و نقل دریایی بازگشته اند.

به گزارش صبح ساحل،علیرضا محمدی کرجی ران روز دوشنبه به رسانه اظهارداشت: عمده اقدامات صورت گرفته برروی این شناورها را در زمینه های تعمیرات زیرآبی، تعمیرات موتوری، تعمیرات رانش، رفع نقص گیربکس، داک اضطراری جهت رفع نقص شافت پروانه و همچنین رفع نقص دسته مانورها و جک های بالابر؛ به دست متخصصین بومی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: تعمیرات شناورها در داخل بندر و کشتی سازی های استان علاوه بر جلوگیری از خروج ارز ؛ گامی مهم در جهت ارتقاء توان فنی نیروهای متخصص بومی بوده و آنچه مسلم است تعمیرات شناورها در داخل کشور مزیت های دیگری مانند ایجاد اشتغال تخصصی پایدار و کاهش هزینه های تمام شده تعمیرات را نیز به دنبال خواهد داشت.

به نوشته ایرنا،مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: متخصصان بنادر در استان این مدت درکنار شناورهایی که در گستره دریایی استان هرمزگان فعالیت می کنند اقدام به تعمیر و راه اندازی شناورهای خدماتی سایر استان های جنوبی نیز کرده اند.
محمدی کرجی افزود: تمام سعی و تلاش خود را در جهت بهبود روش ها و رعایت استانداردها در فرآیند تعمیر معطوف نموده تا در کمترین زمان ممکن نسبت به رفع عیب و اخذ مجوز از موسسات رده بندی اقدام و شناورها به چرخه فعالیت و دریاروی بازگردانیم.

  •  
  •  
دیدگاه ها (0)
img
img

برگزاری مراسم عاشورای حسینی در هرمزگان

پایان شهادت نتانیاهو در دادگاه صهیونیستی پس از ۹۸ جلسه

توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد

شکست عجیب برزیل و ایتالیا در لیگ ملتهای والیبال

دو فینالیست و ۶ برنز برای ایران در جهانی موی‌تای

رفع کامل اختلال خدمات کارت‌محور بانک صادرات ایران

تاکید وزرای خارجه ایران و عربستان بر حفظ کانال‌های دیپلماتیک و تقویت همکاری‌ مشترک

مذاکرات بهبود مناسبات کشورهای خلیج فارس با ایران در ریاض

هشدار دستگاه قضا نسبت به فریب شرط‌بندی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

بازنشستگان تأمین اجتماعی فیش حقوقی خردادماه را دریافت کنند/ رفع اختلال سامانه

قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

پزشکیان: تلاش پاکستان برای گسترش صلح ریشه در فرهنگ غنی این کشور دارد

نجات زندانی هرمزگانی از قصاص در شب تاسوعا

نشت گاز در منزل مسکونی بندرعباس یک مصدوم بر جای گذاشت

مجتمع فرهنگی میناب برای تکمیل به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

img
خـبر فوری:

قطع ۴۸ ساعته آب شرب در سردشت و ۸ روستای بخش بشاگرد به دلیل شکستگی خط انتقال