مرداد
1405
حوادث
آتشنشانان بندرعباس در دیماه گذشته 223 مورد حریق را در این شهرستان اطفا کردند. از این تعداد 46 مورد آن مربوط به منازل مسکونی ، 137 مورد در خصوص ضایعات، قضای سبز، چهاردیواری و 19 مورد خودرو ، 8 مورد مجتمع اداری و تجاری و... بوده است.
آتشنشانان بندرعباس در دیماه گذشته 223 مورد حریق را در این شهرستان اطفا کردند. از این تعداد 46 مورد آن مربوط به منازل مسکونی ، 137 مورد در خصوص ضایعات، قضای سبز، چهاردیواری و 19 مورد خودرو ، 8 مورد مجتمع اداری و تجاری و... بوده است.در این مدت 26 مورد حریق به علت اتصالی برق، 20 مورد گاز، 9 مورد مواد نفتی، یک مورد مواد شیمیایی و 167 مورد سایر موارد به ثبت رسیده است. به گفته مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس عامل 126 مورد آتشسوزی عمدی، 80 مورد غیرعمدی و 17 مورد نامعلوم بوده است. نقص فنی باعث 47 مورد حریق، عدم ایمنی 14 مورد و سایر نیز 144 مورد آتشسوزی شده است. در یک ماه گذشته 10 نفر مصدوم ، 3 نفر فوت شدند و یک نفر نجات یافت.فرجام دانش زیان مالی این آتشسوزیها را بیش از 4 میلیارد ریال ذکر کرد.
نجات جان 126 نفر
امدادگران آتشنشانی در دیماه گذشته جان 136 نفر را در بندرعباس نجات دادند. بیشترین افراد نجاتیافته با آمار 86 نفر در آسانسورهای شهر بودند که به علت نقص فنی درون این بالابرها گیر افتادند . این افراد در 47 مأموریت امدادگران نجات بافتند.محبوس شدن در منازل و خودرو در رتبه بعدی قرار دارد که در 28 مأموریت، 24 نفر نجات یافتند. همچنین مصدومان این حادثه 2 نفر بودند.مدیرعامل سازمانآتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس در این خصوص تصریح کرد: در این مدت 29نفر در سانحه خودرویی (واژگونی و برخورد)مصدوم شدند، 3 نفر جان باختند و 20 نفر نجات یافتند.دانش افزود: در حادثه 4 مورد انفجار آبگرمکن و گاز براثر نقص فنی و سهلانگاری 3 نفر مصدوم شدند. وی اظهار داشت: در یک ماه دی سال جاری ، 150عملیات نجات وامداد در بندرعباس انجام شد که 60 مورد به علت سهلانگاری ، 54 مورد نقص فنی و... بوده است .
این مقام مسئول از مصدوم شدن 40 نفر و مرگ 4 نفر در این مدت خبر داد . وی زیان مالی در این مورد 6 میلیارد و 810میلیون ریال عنوان کرد و گفت: میانگین رسیدن مأموران به محل حادثه حدود 3 دقیقه و 59 ثانیه بوده است.
صدور 79 پروانه ساختمانی
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس صدور پروانه ساختمان در دیماه گذشته را 79 مورد، صدور پایان کار ساختمان را 62 مورد، نصب جعبه F در ساختمانهای مرتفع را 226 مورد ؛ نصب خاموشکننده گاز و CO2 در ساختمانها را 394 مورد ذکر کرد.
به این مطلب امتیاز دهید:
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
ثبت ملی «مُغ و مُشتا»؛ گامی برای معرفی فرهنگ نخلمحور میناب
برگزاری آزمون دستیاری پزشکی در هرمزگان
کبدی و والیبال ایران حریفان خود در بازیهای آسیایی را شناختند
به نظر میرسد ایران آماده توافق نیست!
خسارت ۲۲۰ میلیارد تومانی به انبارهای تعاون روستایی هرمزگان
پرداخت ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول کارت «امید مهر»
تصادف با شتر، جان ۴ نفر را در شرق هرمزگان گرفت
پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان
واترپلو ایران رقبای خود در ناگویا را شناخت
اخراج کارمندان بخش هوش مصنوعی عمومی آمازون
دستگیری سه شکارچی متخلف در بندرعباس
حمله دشمن آمریکایی به شناورهای امداد و نجات در هرمزگان
حریفان تیم فوتبال امید در بازی های آسیایی مشخص شدند
حریفان هندبال ایران در بازیهای آسیایی اعلام شدند
محورهای رایزنی میان لاوروف و روبیو
اخبار مرتبط
آتشسوزی کامیون حامل بار ترانزیتی در جاده بندرعباس به حاجیآباد
بلای خانمانسوز از نوع پیکنیک
اطفا حریق انبار وسایل لوازم خانگی در بندرعباس
حبس 132 نفر در آسانسورهای بندرعباس
43عملیات برای نجات 106 نفر در آسانسور