04

تیر

1405


اجتماعی

18 بهمن 1399 18:23 0 کامنت
مدیرکل روابط عمومی ایران ایر گفت: روز ۲۳ بهمن ایرباس ایران ایر به لندن پرواز می‌کند تا بعد از ظهر همان روز تعدادی مسافر ایرانی را از لندن به تهران منتقل کند، مسافران باید تست منفی کرونا داشته باشند و یک هفته هم با هزینه شخصی در هتل فرودگاه امام قرنطینه شوند.
به نوشته جام جم آنلاین، حسین جهانی با اعلام این خبر اظهار داشت: پیرو درخواست وزارت خارجه مبنی بر تقاضای اتباع ایرانی در انگلستان برای بازگشت به ایران و پیرو جلسه روز ۱۴ بهمن‌ماه در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با حضور معاون وزیر بهداشت و معاون وزیر راه و شهرسازی مقرر شد، این پرواز انجام شود.
 
مدیرکل روابط عمومی ایران ایر ادامه داد: هواپیمای ایرباس ۳۳۰ شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه ۲۳ بهمن ماه از فرودگاه امام خمینی (ره) با شماره پرواز ۷۱۰ در ساعت ۸:۲۵ به مقصد لندن پرواز می‌کند.
 
وی اظهار کرد: در مسیر رفت به لندن این پرواز مجاز به حمل مسافر طبق مقررات کشور انگلستان است.
مدیرکل روابط عمومی ایران ایر ادامه داد: این هواپیما در ساعت ۱۱:۱۵ در فرودگاه لندن به زمین می‌نشیند.
وی افزود: این هواپیما پس از مسافرگیری، با شماره پرواز ۷۱۱ در ساعت ۱۳:۱۰ به وقت محلی همان روز (پنجشنبه) از لندن پرواز می‌کند و به سمت فرودگاه امام خمینی (ره) می‌آید.
 
جهانی تاکید کرد: مسافران بالای ۸ سال در فرودگاه لندن باید حتماً برای سوار شدن به پرواز ایران ایر تست منفی کرونا داشته باشند همچنین زمانی که هواپیما به تهران رسید مسافران باید یک هفته با هزینه شخصی در هتل فرودگاه امام خمینی (ره) قرنطینه باشند و پس از یک هفته تست کرونا از آنها انجام می‌شود که اگر منفی بود، می‌توانند از هتل خارج شوند.
 
وی گفت: اگر تست کرونای مسافران پس از اقامت یک هفته‌ای در هتل فرودگاه امام مجدداً مثبت شود، مدت زمان قرنطینه افزایش می‌یابد و هزینه استقرار در هتل و انجام تست کرونا برعهده مسافران است.
 
مدیرکل روابط عمومی ایران ایر با بیان اینکه همه مسافران این پرواز ایرانی هستند، گفت این پرواز با مجوز سازمان هواپیمایی کشوری و ستاد ملی مقابله با کرونا به صورت فوق‌العاده انجام می‌شود.
دیدگاه ها (0)
img
img

پایان شهادت نتانیاهو در دادگاه صهیونیستی پس از ۹۸ جلسه

توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد

شکست عجیب برزیل و ایتالیا در لیگ ملتهای والیبال

دو فینالیست و ۶ برنز برای ایران در جهانی موی‌تای

رفع کامل اختلال خدمات کارت‌محور بانک صادرات ایران

تاکید وزرای خارجه ایران و عربستان بر حفظ کانال‌های دیپلماتیک و تقویت همکاری‌ مشترک

مذاکرات بهبود مناسبات کشورهای خلیج فارس با ایران در ریاض

هشدار دستگاه قضا نسبت به فریب شرط‌بندی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

بازنشستگان تأمین اجتماعی فیش حقوقی خردادماه را دریافت کنند/ رفع اختلال سامانه

قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

پزشکیان: تلاش پاکستان برای گسترش صلح ریشه در فرهنگ غنی این کشور دارد

نجات زندانی هرمزگانی از قصاص در شب تاسوعا

نشت گاز در منزل مسکونی بندرعباس یک مصدوم بر جای گذاشت

مجتمع فرهنگی میناب برای تکمیل به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

پخش زنده عزاداری‌های محرم در هرمزگان

img
خـبر فوری:

برای سوخت‌گیری پول نقد همراه داشته باشید