اجتماعی
مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری هرمزگان در نشست خبری به مناسبت هفته منابع طبیعی از مقدار مساحت اراضی استان که جزو اراضی ملی محسوب می شوند، خبرداد.
مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری هرمزگان در نشست خبری به مناسبت هفته منابع طبیعی از مقدار مساحت اراضی استان که جزو اراضی ملی محسوب می شوند، خبرداد.
به گزارش صبح ساحل، سید محمد نور موسوی ظهر چهارشنبه در نشست خبری که به مناسبت هفته منابع طبیعی برگزار شد، بیان داشت: مقام معظم رهبری هر ساله در روز درختکاری نهالی غرس می کنند که نشانه اهمیت درختکاری در کشور است.
وی خاطرنشان کرد: هرمزگان شرایط اکولوژیکی خاصی دارد به لحاظ ۱۰ سال خشکسالی و سیل و باران های سیل آسا، شاهد فرسایش آبی و خاکی زیادی در استان بوده ایم که باید با انجام عملیات آبخیزداری جلوی تخریب بیشتر را بگیریم و به احیا و تقویت خاک و پوشش گیاهی بپردازیم.
موسوی همچنین در مورد جنگل های مانگرو تاکید کرد: دراستان جنگل های مانگرو پتانسیل خوبی می باشد درراستای معرفی ذخیره گاه ها و زیستگاه های متنوع داریم که تاکنون بیست هزار هکتار جنگل مانگرو از سایه خوش بندرلنگه تا بندرخمیر، بندرعباس، سیریک و خور آذینی و جاسک را افزایش داده ایم.
وی گفت: توسعه مانگرو با مشارکت مردم صورت گرفته وتاکنون ده میلیون نهال طی سه دوره پنج ساله تولید وکشت شده است که با اخرین تصاویر ماهواره ای سطح مانگروهای استان به ۲۴ هزار هکتار رسیده است.
وی افزود: بیش از ۸۰۰ هزارهکتار جنگل های خلیج عمانی اعم از کنار، اکاسیا کهور ایرانی و… از غرب تا شرق استان در طول نوار ساحلی داریم و اقدامات خوبی در سنوات گذشته انجام شده است.
موسوی با اشاره به جنگل های دست کاشت در استان گفت: جنگل های سنواتی که از دیرباز تاکنون در استان وشهر بندرعباس کاشته شده باعث شده که شهر بندرعباس را از خطر ریزگردها مصون کرده و اثرات منفی خشکسالی را به حداقل برساند.
وی تاکید کرد: همینطور که مشاهده می شود اثرات منفی ریزگردها بیشتر در غرب هرمزگان خودش را نشان داده اما در شهربندرعباس و شرق اثرات بسیار کمی از خود بجا گذاشته به دلیل جنگل کاری سنواتی که انجام شده شاهد کاهش اثرات تخریبی ریزگردها هستیم.
وی گفت: ازکل مساحت استان هرمزگان یک میلیون و پانصد هزار هکتار بیابان داریم وششصد هزارهکتار تحت فرسایش بادی است و کانونهای بحرانی فرسایش بادی که به تاسیسات نظامی، اداری، مسکونی و … خسارت زیادی می تواند وارد کند.
موسوی در پایان گفت: منابع طبیعی یک دستگاه حاکمیتی است که صیانت از انفال ومحافظت از آب و خاک را برعهده دارد اگر آب از بین برود خاک تخریب می شود و بالعکس از کل وسعت استان هرمزکان ۶میلیون و ۸۰۰ هزار هکتار منابع طبیعی استان است و ۹۴ درصد مساحت استان اراضی ملی است که سعی داریم تا سه ماهه اول سال اینده تمام مساحت استان را سنددار کرده و کاداستر اراضی ملی را تهیه کنیم.
منبع:مهر
تگ ها:
نظرسنجی
اخبار مرتبط
غرس13هزار اصله نهال در هرمزگان
آب شیرین کن ها مهم ترین تهدید زیستگاه های دریایی هرمزگان
کسب رتبه اول منابع طبیعی هرمزگان در پروژههای آبخیزداری کشور
150 میلیون دلار بودجه منابع طبیعی 98
گامهای بلند شرکت مادکوش برای ایجادمحیط زیست سالم
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار
بلیت قطار ۳۰ درصد گران شد
اعضای ستاد انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا منصوب شدند
واحدهای آموزش و پرورش از پرداخت هزینه آب، برق و گاز معاف شدند
نحوه احتساب سوابق خدمت سربازی و حضور داوطلبانه در جبهه بیمهشدگان
استخدام در یک شرکت معتبر دوربین مداربسته
تکمیل ظرفیت برای آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۳ اجرا نمیشود