اجتماعی
خلیج فارس گوهر آبیرنگ کشورمان، تنها دروازه ورود ما به آبهای بینالمللی است. از اهمیت استراتژیکی آن که بگذریم، گونههای آبی متنوع در دل خلیج فارس اهمیت زیستمحیطی آن را نیز معلوم میکند. گونههایی که با اندکی تحقیق خواهیم فهمید تا چه اندازه در معرض نابودی قرار دارند؛ چراکه منطقه خلیج فارس یکی از آلودهترین خلیجها و اکوسیستمهای جهان است. چند سالی است که شاهد استخراج بیش از حد ذخایر آبزیان در منطقه خلیج فارس هستیم. سرازیر شدن فاضلاب شهری به بستر دریا نیز خسارتهای جبرانناپذیری به آبزیان خلیج فارس وارد کردهاست. مسئولان مربوطه به خوبی از این آسیبها آگاه هستند اما اقدام موثری برای کنترل آن انجام نمیدهند و تنها به شعارهایی در این مورد بسنده میکنند. مرگ هزاران ماهی در ساحل و تکرار چندباره این اتفاقات گواهی بر فجایع زیستمحیطی است که متوقف نمیشوند. مرگ گربهماهیها در ساحل جاسک یکی از جدیدترین این نمونههاست. یک فعال محیط زیست در ادامه دو علت مهم بلاهای طبیعی و مرگ آبزیان خلیج فارس را برایمان روشن میکند.
تگ ها:
نظرسنجی
اخبار مرتبط
فولاد هرمزگان الگوی سایر طرحهای صنعتی
نخستین هشدار درباره توفان خلیج فارس
شکایت خانواده قربانیان حادثه دریایی خلیج فارس
تولید 35 میلیون لیتر بنزین از سال آینده در هرمزگان
دومین کشتی ساخت ایران از تست دریایی سربلند بیرون آمد
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار