مرداد
1405
اجتماعی
صبح ساحل، اجتماعی - مدیرکل دفتر سلامت خانواده و جمعیت وزارت بهداشت گفت: تسهیلات و تمهیدات تشویقی با هدف افزایش نرخ رشد جمعیت در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است که بزودی تصویب و اجرایی می شود.
صبح ساحل، اجتماعی - مدیرکل دفتر سلامت خانواده و جمعیت وزارت بهداشت گفت: تسهیلات و تمهیدات تشویقی با هدف افزایش نرخ رشد جمعیت در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است که بزودی تصویب و اجرایی می شود.دکتر محمد اسماعیل مطلق افزود: این خدمات شامل بیمه شدن فرزندان خانواده های غیرکارمند، کمک به خانواده های غیر کارمند، افزایش مرخصی زایمان به 9 ماه در بخش های دولتی و خصوصی و افزایش مرخصی شیر دهی به 9ماه است.
وی با بیان اینکه مجلس بر روی قوانین حمایت کامل از زنان و خانواده کار می کند، ادامه داد: در این زمینه توجه به سلامت باروری و فرزندآوری مورد تاکید است.
مطلق گفت: در برنامه است تا عمل بازگشت وازکتومی و توبکتومی برای افرادی که قبلا این اعمال را انجام دهد به صورت رایگان اجرایی شود.وی افزود: این اقدام در استانهای گیلان و اصفهان هم اکنون به صورت آزمایشی در حال اجراست و در آینده در کل کشور اجرایی می شود.مطلق، کاهش مرگ و میر نوزادان و مادران را از دیگر برنامه ها برشمرد و اظهار داشت: در حال حاضر مرگ و میز نوزادان 15 در هزار تولد است که باید به 9 در هزار کاهش یابد.
وی گفت: مرگ و میر مادران نیز هم اکنون سالانه 360 نفر است که باید به پایین ترین حد خود برسد.مدیرکل دفتر سلامت خانواده و جمعیت وزارت بهداشت گفت: قبل از انقلاب به ازای هر 100 هزار نفر تولد 240 مادر فوت می شد که این رقم به 22.4 رسیده است که رقم بالایی است.وی، کاهش عمل سزارین برای زایمان را از دیگر برنامه ها بیان کرد و گفت: هم اکنون 60 درصد زایمان ها به صورت سزارین است که در نظر است با افزایش بیمه زایمان طبیعی و حمایت از زایمان های بدون درد و فیزیولوژی میزان زایمان به صورت سزارین را کاهش دهیم.
به این مطلب امتیاز دهید:
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
ثبت ملی «مُغ و مُشتا»؛ گامی برای معرفی فرهنگ نخلمحور میناب
برگزاری آزمون دستیاری پزشکی در هرمزگان
کبدی و والیبال ایران حریفان خود در بازیهای آسیایی را شناختند
به نظر میرسد ایران آماده توافق نیست!
خسارت ۲۲۰ میلیارد تومانی به انبارهای تعاون روستایی هرمزگان
پرداخت ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول کارت «امید مهر»
تصادف با شتر، جان ۴ نفر را در شرق هرمزگان گرفت
پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان
واترپلو ایران رقبای خود در ناگویا را شناخت
اخراج کارمندان بخش هوش مصنوعی عمومی آمازون
دستگیری سه شکارچی متخلف در بندرعباس
حمله دشمن آمریکایی به شناورهای امداد و نجات در هرمزگان
حریفان تیم فوتبال امید در بازی های آسیایی مشخص شدند
حریفان هندبال ایران در بازیهای آسیایی اعلام شدند
محورهای رایزنی میان لاوروف و روبیو
اخبار مرتبط
120هزار سقط غیرقانونی در سال 92
ثبت ملی «مُغ و مُشتا»؛ گامی برای معرفی فرهنگ نخلمحور میناب
برگزاری آزمون دستیاری پزشکی در هرمزگان
پرداخت ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول کارت «امید مهر»
بخشدار ویژه خارگ: هیچگونه انفجار یا آتشسوزی در جزیره رخ نداده است