سلامت
با ورود به پیک چهارم کرونا و افزایش روزانه مبتلایان و به دنبال آن فوتی های گروه های مختلف، زمان مراجعه به پزشک مساله ای حائزاهمیت است.رعایت اصول قرنطینه در قطع زنجیره انتقال بسیار ضروری است.
با ورود به پیک چهارم کرونا و افزایش روزانه مبتلایان و به دنبال آن فوتی های گروه های مختلف، زمان مراجعه به پزشک مساله ای حائزاهمیت است.رعایت اصول قرنطینه در قطع زنجیره انتقال بسیار ضروری است. مبتلایان در صورت امکان باید در جای دیگری جدا از خانواده قرنطینه شوند در غیر این صورت باید در یک اتاق جداگانه با تهویه مناسب، درب بسته و استفاده از ماسک قرنطینه شوند.علایم بیماری معمولا بین ۳ تا ۵ روز بعد از تماس با ویروس بروز پیدا میکند، شروع علائم در ابتدا ممکن است خفیف باشد، معمولا علایم کووید ۱۹ به صورت تدریجی بروز مییابد، اکثر علایم این بیماری از اوایل هفته دوم شروع میشود و فرق آن با بیماری آنفولانزا نیز همین است، بنابراین اگر در آغاز هفته دوم علایم تشدید شده و افزایش سطح علائم بالینی به خصوص تنگی نفس و علائم تنفسی ایجاد شود، احتمال دارد که در هفته دوم شرایط بستری بیمار را تهدید کند. در این میان بهترین مکان برای مراجعه، مراکز جامع سلامت است، چراکه در صورت مراجعه به این مراکز امکان تماس مستمر با بیمار فراهم میشود و مراقبین سلامت ، بیمار را مورد ارزیابی و پیگیری قرار میدهند و اگر احتمالا بیمار بدحال شود از طریق مراکز جامع سلامت امکان ارائه تخت و بستری برای بیمار فراهم میشود. وضعیت و حدت بیماری باید توسط پزشک قضاوت شود و حتی اگر علایم خفیف است، ارزیابی و مانیتورینگ بیمار در فواصل ۴۸ ساعته اهمیت زیادی دارد. به عبارت دیگر پزشک معالج بر اساس شرایط بیمار در خصوص انجام تست، سی تی اسکن ریه، تجویز دارو و یا نیاز به بستری و یا ادامه درمان در منزل تصمیم میگیرد. سالخوردگان و افراد در هر رده ی سنی با بیماریهای جدی زمینه ای مانند بیماریهای ریوی ، بیماریهای قلبی و دیابت در معرض خطر بیشتری برای ابتلا بیماری شدید کووید 19 هستند و به محض شروع علائم باید تحت مراقبت جدی قرار بگیرند.ارزیابی روزانه وضعیت بیمار در این دوره اهمیت بسیاربالایی دارد و در صورت بروز هرگونه تغییر در وضعیت بالینی باید به پزشک مراجعه شود.در طول مدت قرنطینه خانگی از خوددرمانی و مصرف خودسرانه داروها، آنتی بیوتیک ها و مکملها، پرهیز شود چون علاوه بر اینکه در درمان کرونا تأثیری نداشته ممکن است منجر به ایجاد مشکلات گوارشی، قلبی و عروقی و افزایش احتمال ابتلاء به سایر عفونتها در فرد شود. افرادی که دچار تنگی نفس، وقفه تنفسی و اختلالات تنفسی در حال استراحت هستند یا افرادی که دچار افت فشار، عدم تحمل خوراکی و خواب آلودگی، درد و یا فشار مداوم در سینه،گیجی و عدم توانایی در بلند شدن، کبودی در صورت و یا لب ها هستند باید بدون فوت وقت به پزشک مراجعه کنند.
منبع: abzums.ac.ir،خبرآنلاین،ایسنا
«صبح ساحل» به سوالات شما در مورد ویروس کرونا پاسخ می دهد .
سوالاتتان را به این آدرس ایمیل کنید.Email : Info.Sobhesahel@Gmail.Com
نظرسنجی
اخبار مرتبط
آخرین اخبار از شیوع ویروس "کرونا"
هیچ ایرانی در چین به ویروس کرونا مبتلا نشده است
«خفاش» منشا ویروس کرونا اعلام شد
وزارت بهداشت: ویروس کرونا واکسن و دارو ندارد
908 نفر آخرین آمار قربانیان کرونا در چین
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار
مرزهای شلمچه و چذابه ۲ روز تعطیل می شوند
افزایش ۷۵۰درصدی نرخ عوارض آزادراه تهران-قم در یک شب؛ انتقادات به تصمیمات ناعادلانه ادامه دارد
ثبتنام متولدین سال ۱۴۰۲ برای دریافت سهام رایگان آغاز شد
اتباع خارجی دارای مدارک شبه قانونی از کشور اخراج میشوند
این مکان های دیدنی اطراف استانبول را در سفر به ترکیه از دست ندهید
رجیستری گوشی های آیفون آغاز شد