سلامت
سخنگوی سازمان غذا و دارو از صدور مجوز مصرف اضطراری برای واکسن آکسفورد- آسترازنکا ساخت ایتالیا در ایران خبر داد.
سخنگوی سازمان غذا و دارو از صدور مجوز مصرف اضطراری برای واکسن آکسفورد- آسترازنکا ساخت ایتالیا در ایران خبر داد.
به گزارش صبح ساحل، کیانوش جهانپور روز چهارشنبه در توییتر نوشت: مجوز مصرف اضطراری واکسن آکسفورد- آسترزنکا تولید ایتالیا توسط سازمان غذا و دارو صادر شد. تاکنون مجوز مصرف اضطراری (EUA) واکسن آکسفورد-آسترزنکا تولید کره جنوبی، روسیه و ایتالیا در ایران صادر شده است.
به گزارش ایرنا، سازمان غذا و داروی ایران علاوه بر این واکسن ها برای واکسن های اسپوتنیک وی روسیه، سینوفارم چین، کوواکسین هند مجوز مصرف اضطراری صادر کرده است.
بر اساس آخرین اعلام وزارت بهداشت تاکنون حدود سه میلیون و ۲۰۰ هزار دوز واکسن کرونا به ایران وارد شده است.
وزارت بهداشت همچنین اعلام کرد: تاکنون یک میلیون و ۵۷۰ هزار و ۵۸۸ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۳۱۲ هزار و ۱۳۷ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده و واکسینه شده اند. مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به یک میلیون و ۸۸۲ هزار و ۷۲۵ دوز رسید.
برنامه واکسیناسینون کرونا در ایران بعد از فاز اول که شامل کارکنان بهداشت و درمان بود اکنون در فاز دوم است و واکسیناسیون سالمندان بالای ۸۰ سال در این مرحله در حال انجام است.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
۷ فایده علمی اثباتشده برای سلامتی با یک فنجان قهوه روزانه
ممنوعیت پیشفروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد
دیدار نماینده ویژه رئیس پارلمان لبنان با عراقچی
تمامی اصناف به جز دوشنبه باز هستند
دو طایفه از هرمزگان و کرمان پس از ۲۰ سال اختلاف به صلح رسیدند
مراکز شمارهگذاری وتعویض پلاک کشور فردا تعطیل شد/انتقال خودکار نوبتها به روز چهارشنبه
کاهش ۲۶ درصدی قیمت فروش تخممرغ در «سیمرغ»؛ آیا موج کاهش قیمت به صنایع غذایی میرسد؟
خدمت خادمیاران رضوی هرمزگان در مراسم وداع و تشییع «شهید ایران»
برنامه بازیهای امشب جام جهانی/ آغاز مرحله یکهشتم نهایی
آمادگی کامل وزارت کار برای اسکان زائران و خدمات درمانی
بخشنامه فعالیت دستگاههای اجرایی در این هفته اعلام شد
کشف محموله ۲۸۱ کیلوگرمی حشیش در هرمزگان
پایان گروگانگیری در هرمزگان با آزادی ۲ نوجوان از دست آدمربایان
شعب کشیک بانکها فردا فعال هستند
بیانیه وزارت امور خارجه: راه رهبر شهید انقلاب اسلامی با قدرت ادامه خواهد یافت