سیاسی
شهروندان بندرعباس در حمایت از مقاومت مردم فلسطین و محکوم کردن حمله رژیم صهیونیسیتی به غزه عصر چهارشنبه در ساحل این شهر تجمع کردند.
شهروندان بندرعباس در حمایت از مقاومت مردم فلسطین و محکوم کردن حمله رژیم صهیونیسیتی به غزه عصر چهارشنبه در ساحل این شهر تجمع کردند.
حجت الاسلام و المسلمین «محمد عبادیزاده»، نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس در این مراسم گفت: انتفاضه جدیدی در سرزمینهای اشغالی فلسطین در حال شکل گرفتن است و پرتاب سنگ به سمت اسرائیلیها به ترکیبی از سنگ و موشک تبدیل شده است.
وی افزود: صهیونیست ها قصد تخریب مسجدالاقصی را داشتند اما موفق نشدند و دو هزار شهرک نشین تندرو را وارد محله های اطراف مسجد الاقصی کردند.
امام جمعه بندرعباس گفت: هدف آنها این بود که رژیم اشغالگر را از بن بست نجات دهند اما تفکر سازش که کشورهای مرتجع برای حمایت از اسرائیل راه انداخته اند، شکست خورده است. زیرا زورگویی را نه با مذاکره و پشت یک میز نشستن بلک باید با زورگویی جواب داد.
وی افزود: در مقابل این تلاش های رژیم، شاهد مقاوت ترکیبی با حمایت جبهه مقاومت در کشورهای اسلامی هستیم و در غزه و کرانه باختری هم مقاومت ترکیبی تشکیل شده است.
منبع: صداوسیما
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
جنگ ایران باید پایان یابد
قدردانی رئیس جمهور از حضور تاریخی مردم و همراهی جهانی در آیین تشییع رهبر شهید
تغییر ساعت برخی قطارهای خروجی از مشهد
لفاظیهای مقامات صهیونیست علیه ایران
رواق دارالذکر؛ محل تدفین رهبر شهید انقلاب
انتقال مسافران قطارهای متوقف شده مشهد با بهرهگیری از ۷۰ دستگاه اتوبوس
افشاگری نیویورکتایمز از محدودیت دسترسی به تصاویر ماهوارهای در پوشش اخبار جنگ علیه ایران
پس از پایان مهلت، سلاح در اختیار دولت خواهد بود
تماس تلفنی وزیر امور خارجه با فرمانده ارتش پاکستان
گفتگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه عمان و ترکیه
شرکت بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق
حمله هوایی دشمن به شیراز تکذیب شد
۱۰۰ درصد جرایم مالیاتی ناشی از اختلال بانکها بخشیده شد
پرداخت سود سپردههای بانکی با رفع اختلالها
شهادت ۳ هموطن در حمله آمریکا به اسکله صیادی سیریک