01

دی

1403


اجتماعی

20 تیر 1400 11:49 0 کامنت

میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور به حدود ۶۶ درصد رسیده است.

               

به گزارش صبح ساحل، روز گذشته علیرضا رییسی- سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا عدم رضایت وزارت بهداشت را از میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی اعلام کرد و با ابراز نگرانی از عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور، گفت: متاسفانه با این هشدارهایی که داده می‌شود میزان رعایت پروتکل‌ها حدود ۶۶ درصد است که بسیار جای تاسف دارد.

به گفته وی، اگر میزان رعایت پروتکل‌ها زیر ۸۵ درصد باشد، قطعا در کنترل بیماری کارساز نخواهد بود.

در نقشه زیر می‌توانید میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان‌های مختلف را تا ۱۶ تیر ماه مشاهده کنید. استان‌های سفید با رعایت ۷۲ تا ۸۱ درصدی بیشترین میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی را به خود اختصاص داده‌اند که شامل استان‌های اردبیل، زنجان، کرمانشاه، سمنان، خراسان جنوبی، کرمان و فارس هستند. همچنین استان‌های با رنگ بنفش تیره با ۳۵ تا ۳۸ درصد، دارای کمترین میزان رعایت پروتکل‌ها بوده و شامل استان‌های هرمزگان و یزد هستند.

در عین حال بر اساس اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، میانگین رعایت پروتکل‌های بهداشتی در  اماکن عمومی استان های کشور از نهم تا ۱۶ تیر ماه ۱۴۰۰ بالغ بر ۶۵.۸۷ درصد بوده است.

همچنین میانگین رعایت بهداشت فردی مناسب در اماکن عمومی استان‌های کشور، در این تاریخ ۶۹.۳۲ درصد بوده است.

در عین حال میانگین رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی استان‌های کشور در این تاریخ ۶۸.۶۱ درصد بوده است.

میانگین درصد موارد استفاده از ماسک در اماکن عمومی استان‌های کشور از نهم تا ۱۶ تیر ماه ۶۵.۸۷ درصد بوده است.

همچنین میانگین درصد رعایت پروتکل فاصله‌گذاری در اماکن عمومی کشور در این تاریخ ۶۶.۱۲ درصد بوده است.

در عین حال طبق اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت بر اساس اقدامات ناشی از تشدید بازرسی‌ها از تاریخ نهم تا ۱۶ تیر ماه ۱۴۰۰، از تعداد ۳ میلیون و ۵۷۷ هزار و ۸۰۷ مراکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی تحت پوشش، ۲۴۸۱۰۴ مورد بازرسی قرار گرفته‌اند.

همچنین طی این مدت، تعداد ۳۰۴۶۱ مرکز از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی اخطار گرفته و به مراجع قضایی معرفی شده‌اند و ۱۶۱۷ مرکز از این مراکز نیز پلمب شده‌اند.

بیشترین اخطار بهداشتی به سوپرمارکت و خواروبار فروشی ها

باید توجه کرد که از نهم تا ۱۶ تیر ماه ۱۴۰۰ به ترتیب سوپرمارکت و خواروبار فروشی، نانوایی‌ها و رستوران‌ها رتبه‌های اول تا سوم دریافت اخطار و معرفی به مراجع قضایی را در میان اماکن عمومی را به خود اختصاص داده‌اند و بعد از آن بانک ها، مطب‌ها، ادارات و سازمان‌ها، پیشخوان و پلیس+۱۰، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، آرامستان‌ها، مراکز ورزشی، پاساژها، داروخانه‌ها، اماکن متبرکه  و مساجد، تالارهای پذیرایی و پایانه‌های مسافربری درون شهری قرار دارند.

در حوزه صنایع نیز به ترتیب کارگاه‌ها و صنایع کوچک، کشاورزی، دامپروری و معادن، صنایع تولیدی، نفت، گاز و انرژی و سایر، صنایع ساخت و ساز و مراکز شماره‌گذاری و معاینه فنی بیشترین اخطار و معرفی به مراجع قضایی را طی مدت نهم تا ۱۶ تیر ماه ۱۴۰۰ دریافت کرده‌اند.

منبع:ایرنا

دیدگاه ها (0)
img