03

آذر

1403


اجتماعی

21 تیر 1400 08:07 0 کامنت
در شرایطی که نیروگاه های آبی کشور به دلیل کمبود بارش ها در سال گذشته وهمچنین سال جاری با کمبود تولید برق روبرو هستند از نیروگاه برق بندرعباس خبر می رسد که این نیروگاه با تمام ظرفیت در مدار تولید قرار دارد. 
حسین سلیمی مدیرعامل نیروگاه بندرعباس در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگارما گفت :نیروگاه بندرعباس به عنوان بزرگترین نیروگاه برق جنوب شرق کشور ، نقش مهمی در تولید انرژی و پایداری شبکه برق کشور دارد. وی ادامه داد: با توجه به نیاز کشور ،تقاضای مصرف بالای برق در زمان پیک بار تابستان ،خوشبختانه چهار واحد بخار و دو واحد گازی با ظرفیت کامل در مدارتولید برق قرار دارند. مدیرعامل نیروگاه بندرعباس افزود: با پایان یافتن  تعمیرات اساسی واحد ۲ بخار نیروگاه و با بکارگیری این واحد ظرفیت تولید برق به ۲۵ هزار و ۲۰۰ مگاوات ساعت در روز افزایش پیدا کرد.به گفته وی ،هم اکنون چهار واحد ۳۲۰ مگاواتی و دو واحد گازی ۲۵ مگاواتی در مدار بوده و وظیفه تامین برق را برعهده دارند.
مدیرعامل نیروگاه بندرعباس گفت :تمام واحدهای نیروگاه بندرعباس با ظرفیت ۱۳۲۰ مگاوات در مدار تولید قرار دارند.مدیرعامل شرکت مدیریت تولیدبرق هرمزگان در ادامه به تعمیرات اساسی واحد ۲ بخار نیروگاه بندرعباس اشاره کرد و گفت :با تلاش شبانه روزی کارکنان سخت کوش نیروگاه و در شرایط سخت تحریم و همچنین بیماری کرونا ، به یاری خداوند و تکیه بر دانش و تجربه متخصصین داخلی ،پس از تعمیرات اساسی واحد دو با حداکثر ظرفیت به مدار تولید بازگشت.مدیرعامل نیروگاه بندرعباس ساخت و بازسازی قطعات و تجهیزات مورد نیاز به دست کارکنان متخصص داخلی را از دیگر اقدامات این نیروگاه در عرصه تعمیرات و نگهداری واحدها به منظور تداوم تولید عنوان کرد و افزود: نیروگاه بندرعباس نیروگاهی با قدمتی ۴۱ ساله است که این موضوع باعث شده تا صاحب نیروهای انسانی توانمند، با تجربه و تخصص‌های ارزشمندی شود که با تکیه بر همت و تلاش کارکنان شاهد رفع محدودیت‌ها و بهبود روند تولید برق این واحدها در نیروگاه باشیم.
سلیمی افزود: واحد دو بخار نیروگاه بندرعباس پس از تعویض پره‌های توربین فشار ضعیف، بازسازی پمپ‌های فشار ضعیف و فشار قوی، تعویض، ترمیم و بازسازی لوله‌های بویلر، تمیزکاری کندانسورها و مبدل‌های حرارتی، کار بر روی سیستم خنک کننده آب و حوضچه آبگیر و تعویض و سرویس ولوهای فشار قوی و فشار ضعیف توربین و بویلر با موفقیت وارد مدار شد. حسین سلیمی افزود :براساس اهداف از پیش تعیین شده و برای افزایش ظرفیت تولید انرژی الکتریکی تا محدوده توان نامی و همچنین افزایش راندمان و کاهش آلاینده های زیست محیطی تعمیرات اساسی واحد دو بخار، تمامی فرآیند این پروژه زیر نظر کارشناسان، متخصصین و نیروهای پرتلاش و توانمند نیروگاه بندرعباس صورت گرفت.
مدیرعامل نیروگاه بندرعباس  در ادامه از بازسازی 1100 قطعه صنعتی دراین  نیروگاه بدست متخصصان داخلی خبرداد و اظهارداشت : بازسازی بیش از یک هزار و یکصد قطعه صنعتی با تلاش متخصصان این نیروگاه انجام شد.سلیمی تصریح کرد : به منظور صرفه‌جویی ارزی و جلوگیری از هدر رفت منابع مالی در سال های گذشته، بازسازی بیش از یک هزار و یکصد قطعه و تجهیزات نیروگاهی به دست متخصصان این نیروگاه انجام شد.وی افزود: تداوم تولید و کاهش هزینه‌ها از جمله پارامتر‌های اصلی در بهره‌وری از نیروگاه‌های تولید برق هستند و کارکرد بیشتر قطعات نیروگاهی تحت شرایط سخت کاری از قبیل درجه حرارت و فشار کاری بالای سیال باعث آسیب‌دیدگی و استهلاک بالای این قطعات می‌شود. مدیرعامل نیروگاه بندرعباس گفت: یکی از افتخارات نیروگاه در سال‌های اخیر، خودکفایی در زمینه ساخت قطعات نیروگاهی است و این مهم در سایه حمایت از تولید داخلی در نیروگاه بندرعباس محقق شده است.
این مقام مسول یادآور شد: در این زمینه صرفه جویی های بسیار زیادی شده است و قطعات ساخته شده  برگ زرینی از افتخارات صنعت برق هرمزگان به ویژه شرکت مدیریت تولید برق هرمزگان و نیروگاه بندرعباس به شمار می رود.
حسین سلیمی مدیرعامل نیروگاه بندرعباس در پایان، عیب‌یابی به موقع و بازسازی قطعات آسیب دیده و مستهلک در کوتاه‌ترین زمان را در فرآیند تولید برق ضروری دانست و گفت: این اقدامات در سایه همت جهادی و دانش بومی متخصصان هرمزگانی و کشورمان صورت گرفته است.
روزنامه صبح ساحل
دیدگاه ها (0)
img