اجتماعی
بر اثر آتش سوزی در بخش توکهور و هشتبندی شهرستان میناب ۲۰ هکتار از اراضی و مراتع این بخش طعمه حریق شد.
بر اثر آتش سوزی در بخش توکهور و هشتبندی شهرستان میناب ۲۰ هکتار از اراضی و مراتع این بخش طعمه حریق شد.
به گزارش صبح ساحل، بخشدار بخش توکهور و هشتبندی علت این آتش سوزی را واژگونی و سوختن یک دستگاه خودروی حامل سوخت قاچاق عنوان کرد و گفت: این خودرو در محدوده روستای پامنبر منطقه سرنی پس از واژگونی آتش گرفت و راننده نیز جان خود را از دست داد و آتش به جنگلها و مراتع سرایت کرد.
نصرالله رئیسی افزود: با اطلاع مردم، ۴ دستگاه خودرو آتش نشانی از مرکز بخش در ۲۰ کیلومتری محل حادثه به محل اعزام و آتش با تلاش نیروهای آتش نشانی مهار شد.
وی گفت: میزان خسارت آتش سوزی به منابع طبیعی در دست بررسی است.
دیروز نیز یک دستگاه خودروی تیبا حامل قاچاق سوخت در محور بندرعباس- میناب با یک دستگاه تانکر برخورد کرد و دو سرنشین تیبا براثر آتش سوزی جان خود را از دست دادند.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
جنگ ایران باید پایان یابد
قدردانی رئیس جمهور از حضور تاریخی مردم و همراهی جهانی در آیین تشییع رهبر شهید
تغییر ساعت برخی قطارهای خروجی از مشهد
لفاظیهای مقامات صهیونیست علیه ایران
رواق دارالذکر؛ محل تدفین رهبر شهید انقلاب
انتقال مسافران قطارهای متوقف شده مشهد با بهرهگیری از ۷۰ دستگاه اتوبوس
افشاگری نیویورکتایمز از محدودیت دسترسی به تصاویر ماهوارهای در پوشش اخبار جنگ علیه ایران
پس از پایان مهلت، سلاح در اختیار دولت خواهد بود
تماس تلفنی وزیر امور خارجه با فرمانده ارتش پاکستان
گفتگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه عمان و ترکیه
شرکت بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق
حمله هوایی دشمن به شیراز تکذیب شد
۱۰۰ درصد جرایم مالیاتی ناشی از اختلال بانکها بخشیده شد
پرداخت سود سپردههای بانکی با رفع اختلالها
شهادت ۳ هموطن در حمله آمریکا به اسکله صیادی سیریک