اجتماعی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: تا کنون دو هزار و ۱۲۵ نفر از مادران باردار در استان واکسینه شده اند و هیچ عارضه ایی هم گزارش نشده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: تا کنون دو هزار و ۱۲۵ نفر از مادران باردار در استان واکسینه شده اند و هیچ عارضه ایی هم گزارش نشده است.
به گزارش صبح ساحل، محمود حسین پور ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان این که مادران باردار در صورت ابتلا به کرونا به دچار اشکال شدیدتری بیماری نسبت به زنان غیر باردار میشوند گفت: تا کنون دو هزار و ۱۲۵ نفر از مادران باردار در استان واکسینه شده اند و هیچ عارضه ایی هم گزارش نشده است.
حسین پور با تاکید بر اینکه تمامی زنان باردار برای دریافت سهمیه واکسن باید به نزدیکترین مرکز بهداشت محل سکونت خود مراجعه و پرونده تشکیل بدهند گفت: نحوه تزریق واکسن در خانم های باردار بر اساس دستورالعمل ارسالی از وزارت بهداشت صورت می پذیرد که بر اساس سن مادر شغل مادر و حتی شغل همسرش و سن حاملگی متفاوت است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در ادامه گفت : تمامی زنان بارداری که برای مراقبتهای بارداری به مراکز خصوصی مراجعه می کنند لازم است حداقل یک بار برای انجام مراقبت دوران بارداری به نزدیکترین مرکز بهداشت محل سکونت خود مراجعه کنند و پرونده تشکیل بدهند که پس از آن همکاران بهداشتی، مطابق دستورالعمل و بر اساس اولویت بندی جهت دریافت واکسن با آنها تماس خواهند گرفت و نیازی به ثبت نام مادران باردار در سامانه سلامت salamat.gov.ir نیست.
حسین پور با تاکید بر اینکه لازم است خانم های باردار به محض تماس همکاران حوزه بهداشت جهت دریافت واکسن به مرکز اعلام شده مراجعه کنند افزود: در حال حاضر طبق دستورالعمل واکسن سینوفارم برای خانم های باردار بالای هفته ۱۲ قابل تزریق هست.
وی خاطرنشان کرد: خانمهای بارداری که در هفته ۲۸ بارداری به بالا و سه ماهه سوم بارداری هستند و خانمهایی که شاغل در بخش بهداشت و درمان و یا شغل پرخطر دارند و یا همسرشان در بخش بهداشت و درمان کار می کند در اولویت تزریق واکسن هستند.
این مقام مسئول با بیان اینکه بصورت معمول تمامی خانم های باردار ۳۵ سال به بالا لازم است که واکسینه شوند گفت: اما در این بین خانمهایی که بیماری زمینهای شامل دیابت، قلبی، فشارخون بالا، دیابت بارداری مصرف داروهای ایمنو ساپرسیو، بیماری مزمن کلیه، آنمی سیکل سل، هموگلوبین کمتر از ۷، اختلالات انعقادی، پیوند اعضا، سیروز کبدی و آسم دارند و یا اینکه شغل خودشان و یا همسرشان پرخطر است در هر رده سنی که باشند لازم است که واکسن تزریق کنند.
حسین پور متذکر شد که واکسیناسیون به معنای ایجاد ایمنی قطعی نمی باشد و تداوم اقدامات پیشگیری از ابتلا به کووید برای مادران باردار و اعضای خانواده الزامی است.
منبع:مهر
تگ ها:
نظرسنجی
اخبار مرتبط
پزشك متخلف تحت تعقیب قانونی قرار گرفت
هرمزگان پیشرو در حذف مالاریای بومی است
هرمزگان پيشرو در حذف مالاريای بومي است
هرمزگان آماده اجرای برنامه پزشک خانواده است
کابوس تب کنگو به هرمزگان رسید
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار
رقابتهای کشتی آزاد لیگ پادوبنی؛ برتری آزادکاران ایران مقابل روسیه
فروش بیش از ۳۰۰۰ قطعه سکه در مرکز مبادله/ فردا حراج شمش طلا برگزار میشود
کشف انبار احتکار انواع مواد غذایی در بندرعباس
مهریه بالا ممنوع شد/ پرداخت حقالثبت الزامی میشود
کیفرخواستِ راننده خاطی در ایست و بازرسی رودان صادر شد
ثبتنام آزمون استخدامی شهرداریهای هرمزگان آغاز شد