اجتماعی
سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: برای بازگشایی مدارس سلامت دانشآموزان در اولویت اول قرار دارد و بعد از آن باید به سراغ آموزش حضوری و ترکیبی با رعایت پروتکلهای بهداشتی و البته کیفیت بخشی برویم و محتواهای سال گذشته را بازبینی کنیم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: برای بازگشایی مدارس سلامت دانشآموزان در اولویت اول قرار دارد و بعد از آن باید به سراغ آموزش حضوری و ترکیبی با رعایت پروتکلهای بهداشتی و البته کیفیت بخشی برویم و محتواهای سال گذشته را بازبینی کنیم.
به گزارش صبح ساحل، علیرضا کاظمی روز دوشنبه در نشست شورای راهبری سازمان آموزش و پرورش استثنایی که با حضور مجازی اعضای استانی این شورا برگزار شد، به موضوع بازگشایی مدارس اشاره کرد و اظهار داشت: بازگشایی مدارس با رویکرد آرام و تدریجی و با اطمینان از سلامت دانشآموزان و با رویکرد ترکیبی از حضوری و مجازی، همراه است.
وی تصریح کرد: سازمان آموزش و پرورش استثنایی، ارائه خدمات توان بخشی و توسعه هنرستان ها را در اولویت کاری خود قرار دهد. «آموزش مهارتهای فردی، فنی و حرفه ای و همچنین توسعه هنرستانها و رشته های فرهنگی هنری» در دستور کار این سازمان قرار گیرد.
کار در آموزش و پرورش استثنایی سخت است
کاظمی خاطرنشان کرد: سازمان آموزش و پرورش استثنایی، مینیاتوری از نظام تعلیم و تربیت کشور با پیچیدگی ها، طول، عرض و عمق بیشتری است؛ بنابراین کار کردن در این سازمان بسیار سخت و دشوار است.
وی ادامه داد: توجه به دانشآموزان استثنایی بالاترین و عینی ترین مصداق عدالت آموزشی است. باید قدر کار کردن در این مجموعه را بدانید، تحقق سند بنیادین، تفسیر و تبیین نیست بلکه فعل است لذا در این عرصه می شود تحقق را با فعل نشان داد.
به گزارش وزارت آموزش و پرورش، کاظمی سازمان آموزش و پرورش استثنایی را دارای دو مأموریت اصلی دانست و گفت: ارائه خدمات خاص به افراد نیازمند، یکی از این مأموریتهاست و توسعه هنرستانها و ارائه خدمات توانبخشی نیز از موارد مهمی است که باید به آن توجه شود.
وی بر تهیه طرحی برای پوشش دانشآموزان استثنایی مناطق روستایی و محروم تأکید و عنوان کرد: رویکردهای این سازمان نیز باید فراگیری و تربیتی باشد و آموزش مهارتهای فردی، فنی و حرفه ای و توسعه هنرستانها و رشته های فرهنگی هنری در دستور کار این سازمان باشد. رویکرد مهارتی اگر در سایر حوزه ها مهم است در این حوزه واجب است؛بنابراین مهارت های لازم را باید به دانش آموز استثایی جهت اداره خودش بیاموزیم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش بر بهره مندی از ظرفیت کانونهای فرهنگی تربیتی برای دانشآموزان استثنایی و رویکرد تلفیقی در آموزش ها اشاره و عنوان کرد: آموزش خانوادهها، توسعه مشارکتهای خیرین، ارائه خدمات مشاوره ای، متناسب سازی فضاهای آموزشی، ارتقای سازمان و پرهیز از کوچک انگاری این سازمان، از موارد مهم است که باید مورد توجه واقع شود و در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: در خصوص تخصیص اعتبارات و نیروی انسانی قطعاً این سازمان را در اولویت قرار خواهم داد زیرا معتقدم در این حوزه، استفاده از نیروی انسانی متخصص، امری اجتناب ناپذیر است و در بحث فضا و تجهیزات باید رعایت استانداردها، تخصیص سرانه هر منطقه، توسعه پوشش ها و ساماندهی سرویس ایاب و ذهاب باید مورد توجه قرار گیرد.
کاظمی در خصوص برنامه ریزیهای آموزشی، فرهنگی و تربیتی اظهار کرد: در کارها باید کیفیت بخشی و جذاب سازی صورت گیرد و توسعه ضریب نفوذ پوشش که کار ارزشمندی است در دستور کار باشد.
منبع:ایرنا
تگ ها:
نظرسنجی
اخبار مرتبط
بارندگیها در هرمزگان 70 درصد کمتر از متوسط کشوری است
آموزش وپرورش وآب منطقه اي هرمزگان تفاهم نامه امضا کردند
ضرورت همافزایی دستگاهها برای ارتقای سلامت فردی و اجتماعی
آموزش و پرورش استثنایی کشور، ۸۶۳ نفر را استخدام میکند
یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان برای تجهیز کتابخانههای مدارس استثنایی اختصاص یافت
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار
قبول شدگان ارشد و دکتری سال گذشته میتوانند در کنکور ثبت نام کنند
مدیران ارشد مبارزه با پولشویی ۳ بانک کشور برکنار شدند
جزییات «حج تمتع ۱۴۰۴» اعلام شد؛ دارندگان قبوض ودیعهگذاری آماده باشند
قطع سهمیه سوخت خودروهای دیزلی بدون بیمه ثالث
رئیس مرکز برنامهریزی منابع انسانی وزارت آموزشوپرورش خبر داد: ارتقای رتبه معلمان از مهر آینده/بارگذاری مدارک معلمان جدید
اربعین شهید حسن نصرالله در ۱۴ هزار مسجد سراسر کشور برگزار میشود