مرداد
1405
اجتماعی
نخست وزیر عراق گفت که برای حضور کشورهای اسلامی در مراسم اربعین امسال، دستور داده است که ۸۰ هزار ویزا صادر شود.
نخست وزیر عراق گفت که برای حضور کشورهای اسلامی در مراسم اربعین امسال، دستور داده است که ۸۰ هزار ویزا صادر شود.
به گزارش صبح ساحل و به نوشته فارس، مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق در جریان نشست فوقالعاده هیات دولت گفت که این نشست به خاطر انتخابات و نزدیک بودن مراسم اربعین برگزار شده است.
کانال تلگرامی دفتر الکاظمی نوشت: «۸۰ هزار ویزا برای کشورهای اسلامی جهت حضور در مراسم اربعین تخصیص دادیم و دبیرخانه هیات دولت را مکلف میکنیم که هر چه سریعتر این تصمیمات را ابلاغ کند».
الکاظمی تأکید کرد که وزارت خارجه عراق هم باید دستورات مربوط را بدهد و وزارت کشور عراق نیز اقدامات لازم را انجام دهد و روند ورود زائران را تسهیل کند.
وی با اشاره به اینکه انتخابات زودهنگام عراق را ۲۹ روز دیگر برگزار خواهند کرد، گفت که برگزاری انتخابات، تنها راه حل مشکلات عراق است.
در همین ارتباط، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز گذشته گفت که «رایزنیها با مقامات عراق و تلاش برای افزایش تعداد زوار اربعین حسینی (ع) برای اعزام زمینی و هوایی به کربلای معلی، با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی، همچنان ادامه دارد.»
وی افزود: البته هموطنان عزیز میدانند که امسال به دلیل محدودیتهای جدی کرونایی و ضرورت حفظ سلامت زوار، به هیچ وجه امکان پیاده روی میلیونی اربعین به داخل عراق وجود نداشته و حتی افزایش تعداد نیز با محدودیت قابل توجهی همراه است.
به این مطلب امتیاز دهید:
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
ثبت ملی «مُغ و مُشتا»؛ گامی برای معرفی فرهنگ نخلمحور میناب
برگزاری آزمون دستیاری پزشکی در هرمزگان
کبدی و والیبال ایران حریفان خود در بازیهای آسیایی را شناختند
به نظر میرسد ایران آماده توافق نیست!
خسارت ۲۲۰ میلیارد تومانی به انبارهای تعاون روستایی هرمزگان
پرداخت ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول کارت «امید مهر»
تصادف با شتر، جان ۴ نفر را در شرق هرمزگان گرفت
پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان
واترپلو ایران رقبای خود در ناگویا را شناخت
اخراج کارمندان بخش هوش مصنوعی عمومی آمازون
دستگیری سه شکارچی متخلف در بندرعباس
حمله دشمن آمریکایی به شناورهای امداد و نجات در هرمزگان
حریفان تیم فوتبال امید در بازی های آسیایی مشخص شدند
حریفان هندبال ایران در بازیهای آسیایی اعلام شدند
محورهای رایزنی میان لاوروف و روبیو
اخبار مرتبط
مذاکرات تهران و ریاض از سرگرفته خواهد شد
آغاز سفر سه روزه پزشکیان به عراق از فردا
آغاز موج بازگشت زوار اربعین/ تصادفات جادهای کاهشی است
ثبت نام حدود ۳ میلیون نفر برای شرکت در مراسم اربعین
توصیه های دارویی و بهداشتی به زائران اربعین