به گزارش صبح ساحل، حجت الاسلام و المسلمین احمد پهلوانی با اعلام این خبر اظهار کرد: آیتالله صدیقی امام جمعه موقت تهران، حجت الاسلام ثباتی مشاور تولیت حرم حضرت معصومه(س) و حجتالاسلام و المسلمین محمد عبادیزاده نماینده ولیفقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس از سخنرانان ویژه نهمین همایش کریمه اهل بیت (س) هستند.
وی بیان کرد: این همایش از هشت سال پیش تاکنون به صورت پی در پی همراه با حضور شخصیتهای برجسته کشوری، مسوولان استانی و قشرهای مختلف مردمی به ویژه اعضای کانونهای مساجد و هیاتهای مذهبی در راستای معرفی هرچه بیشتر شخصیت حضرت معصومه(س) و سیره آن بزرگوار به ویژه در حوزه ولایتپذیری برگزار میشود.
حضرت فاطمه معصومه(س) در روز اول ذیالقعده سال ۱۷۳ هجری قمری در مدینه منوره دیده به جهان گشود؛ آن حضرت در خاندانی که سرچشمه علم، تقوا و فضایل اخلاقی بود، پرورش یافت؛ پس از آن که پدر بزرگوارش امام موسی کاظم(ع) به شهادت رسید از محضر برادر بزرگوارش امام رضا(ع) بهره برد.
طاهره (پاکیزه)، حمیده (ستوده)، بِره (نیکوکار)، رشیده (حد یافته)، تقیه (پرهیزگار)، رضیه (خشنود از خدا)، مرضیه (مورد رضایت خدا)، سیده صدیقه (بانوی بسیار راستگو)، سیده رضیه مرضیه (بانوی خشنود خدا و مورد رضای او)، سیده نساء العالمین (سرور زنان عالم)، محدثه و عابده از لقبهای ایشان می باشد.
لقب معصومه از سوی امام رضا(ع) به این بانوی والامقام اسلام داده شده است، علامه مجلسی در این باره می گوید: امام هشتم شیعیان در جایی فرمودند که؛ «هرکس معصومه را در قم زیارت کند، مانند کسی است که مرا زیارت کرده است».
پس از ورود امام رضا(ع) در سال ۲۰۰ هجری قمری به خراسان، حضرت معصومه(س) پس از یک سال، برای دیدار برادر به همراه کاروانی از شهر مدینه به سمت ایران حرکت کرد و در ۲۳ ربیع الاول وارد قم شد.
آن حضرت در این شهر مورد استقبال عده بسیاری از مردم مشتاق و شیفته اهل بیت(ع) قرار گرفت.
حضرت معصومه(س) بعد از ۱۷ روز اقامت در منزل موسی ابن خزرج که به «بیتالنور» شهرت یافت، در ۱۰ ربیع الثانی سال ۲۰۱ هجری قمری دیده از جهان فرو بست.