29

آبان

1403


سیاسی

24 آذر 1400 12:38 0 کامنت

نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصویب کردند که وزارت آموزش و پرورش به همراه هیاتی از مجلس و سازمان برنامه و سازمان استخدامی یک ماه بعد از ابلاغ قانون رتبه بندی معلمان آیین نامه اجرایی آن را تهیه کند.

     

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) ماده ۸ لایحه رتبه بندی معلمان را تصویب کردند.

طبق ماده ۸،  ‌آیین نامه اجرایی این قانون در خصوص نحوه تشکیل هیات های ممیزه مرکزی، استانی، شهرستانی و منطقه ای، چگونگی تعیین امتیاز معلمان برای رتبه بندی، شرایط کسب، ارتقاء، توقف و تنزل رتبه و جزئیات تعیین میزان فوق العاده رتبه بندی حسب امتیازات حاصله، حداکثر ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ این قانون، توسط وزارت آموزش و پرورش و دو نفر از اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی به انتخاب کمیسیون(به عنوان ناظر) با همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان اداری و استخدامی کشور تهیه می شود و به تصویب هیات وزیران می رسد.

به گزارش صبح ساحل، روز 11 آذر، معلمان معترض در بيش از 65 شهر كشور، اعتراضات آرام در مقابل ادارات آموزش‌وپرورش مراكز استان‌ها برگزار كردند ولي طي دو هفته گذشته نه‌تنها هيچ اتفاق مثبتي در واكنش به اعتراضات معلمان رخ نداد بلكه به دنبال تجمعات خودجوش معلمان كه از صبح شنبه 20 آذرماه آغاز شد.

روز گذشته نیز، 200 ناحيه و شهر  كشور صحنه اعتراضات صنفي گسترده هزاران معلم در واكنش به بدقولي دولت و مجلس در اجراي لايحه رتبه‌بندي و همسان‌سازي حقوق معلمان بود.

طي سه ماه اخير و از زمان آغاز فصل مدرسه در روز اول مهرماه، تا امروز 4 نوبت اعتراضات گسترده معلمان را شاهد بوده‌ايم اما تا امروز هيچ‌كدام از اعضاي قواي مقننه و مجريه در دلجويي و توضيح به صنف معلمان قدمي پيش نگذاشته‌اند و صرفا طبق ابلاغ‌ها و دستورها و از پشت ديوارهاي بسته و يك‌سويه، با اين قشر فرهنگي حرف زده‌اند. 

مطالبه فرهنگیان در این اعتراض این است که حداقل حقوق معلمان را تا خط فقر (۱۲ ميليون) افزايش دهد و بودجه همسان‌سازی از مهر ۱۴۰۰ تامین گردد،در غیر این صورت اعتراضات در ابعاد گسترده‌تر ادامه خواهد یافت.

دیدگاه ها (0)
img