03

دی

1403


سیاسی

28 آذر 1400 11:11 0 کامنت

ناوشکن الوندجمهوری اسلامی و چهار زیر دریایی با حضور امیر دریادار حبیب‌الله سیاری رییس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش و امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش روز یکشنبه در آیینی به ناوگان نداجا پیوستند.

 

به گزارش صبح ساحل، فرمانده کارنجات نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی در این مراسم گفت:ناوشکن الوند توسط متخصصین کارخانجات نیروی دریایی راهبردی ارتش با نصب و ارتقاء سامانه‌های دفاعی سطحی و زیرسطحی با تلاش  ۴۶ هزار نفر ساعت بهسازی و نوسازی و به نیروی دریایی راهبردی ارتش الحاق شد.

ناخدا یکم ستاد سیامک پورگزازی  افزود: همچنین چهار فروند زیردریایی مرطوب السابحات۱۵ به همت کارگاه الکترواپتیک با همکاری متخصصین نیروی دریایی راهبردی ارتش و صنایع دفاعی کشور پس ازتعمیر و تامین قطعات سامانه‌های الکترواپتیکی نصب بر روی شناورهای سطحی و زیر سطحی نیروی دریایی راهبردی ارتش به توان رزم نیروی دریایی محلق شدند.

با حضور امیر دریادار حبیب‌الله سیاری رییس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش و امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش بالگرد SH-۳D - ۳۱۶، هواپیمای F -۲۷ و هواناو BH-۷-۱۰۴ روز یکشنبه به ناوگان پروازی فرماندهی هوادریا نداجا پیوستند.

به گزارش ایرنا، فرمانده هوا دریا نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی دراین مراسم گفت: بالگرد ۳۱۶- SH۳D، هواپیمای فرندشیپ F۲۷ و هواناو(هاورکرافت) BH۷که به همت کارگاه الکترواپتیک با همکاری متخصصین نیروی دریایی راهبردی ارتش و متخصصین صنایع دفاعی کشور پس ازتامین قطعات و تعمیر به توان رزم نیروی دریایی محلق شدند.

ناخدا یکم ستاد محمد وکیلی افزود: این موفقیت با ۸۲هزار و ۱۹۲ نفرساعت تلاش متخصصان هوادریا نیروی دریایی راهبردی ارتش و متخصصین حوزه هواپیمایی و دفاعی کشور،متخصصان هوا دریا نداجا و ۱۱ هزار نفر ساعت تلاش مداوم بر روی بالگرد SH۳D این بالگرد رزمی دریایی را بهسازی و نوسازی کامل کردند.
 وی ادامه داد:همچنین متخصصان حوزه هواپیمایی و دفاعی کشور با ۲۹ هزارو  ۴۹۲نفر ساعت کار مداوم بر روی هواپیمای بال ثابت F۲۷ این هواپیمای رزمی دریایی و ۸۴ هزارو ۷۰۰نفر ساعت کار مداوم بر روی هواناو(هاورکرافت) BH۷ این هواناو رزمی دریایی را بهسازی و نوسازی کامل کردند.

وی خاطر نشان کرد:در مجموع ۵۴هزارو ۶۰ نفر ساعت کار تعمیری بر روی  چرخبال، هواپیما وهوانا انجام شده که ۱۳هزارو ۷۰۰ نفر ساعت آن برنامه‌ای بوده است.

 

ناو الوند نخستین ناومحافظ‌ کلاس سام نیروی دریایی ایران است که در سال ۱۹۶۷ در کارخانه بریتانیایی ووسپر تورنیکرافت به سفارش ارتش ایران تولید و در ۱۹۷۱ به نیروی دریایی ایران پیوست.

این ناوچه در ۲۲ فوریه سال ۲۰۱۱ با وارد شدن به کانال سوئز و حرکت به سمت سوریه برای شرکت در یک مانور مشترک خبرساز شده بود و حالا بار دیگر با نوسازی و توسعه تجهیزات آن که با اتکای به دانش بومی انجام گرفته است، بار دیگر در خدمت نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.

دیدگاه ها (0)
img