13

تیر

1405


حوادث

23 فروردین 1393 08:59 0 کامنت

صبح ساحل ، حوادث -  " وقوع 20 درصد از کل تصادفات  شامل 4 فقره،  مربوط به مهمانان نوروزی در استان  بود". فرمانده پلیس راه هرمزگان با بیان این مطلب گفت: از 25 اسفندماه سال 92 تا 17 فروردین امسال، 24 درصد کل متوفیان " 5 نفر" از مهمانان نوروزی بودند.سرهنگ علی مجیدزاده از کاهش 33 درصدی فوتی ها متعلق به مسافرانی که در ایام عید به این استان سفر نمودند نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و افزود: در این رابطه کشته های سوانح جاده ای برون شهری امسال 4 نفر  به ثبت رسیده است این در حالی است که سال گذشته 6 نفر جان خود را از دست داده اند.وی در ادامه از  28 درصد کل تصادفات را  تصادفات منجر به جرح در جاده های برون شهری  با 31 فقره  متعلق به مسافران نوروزی اعلام  و تصریح نمود:22 درصد کل مجروحان شامل 45 نفر مهمانان نوروزی در هرمزگان بودند.سرهنگ مجیدزاده به افزایش 48 درصدی تصادفات جرحی مربوطه به مسافران در ایام تعطیلات نوروز در  استان اشاره کرد و اظهار داشت: در این مدت 31 نفر بر اثر سوانح جاده ای مجروح شدند که این آماردر مدت مشابه سال قبل 21 نفر بوده است. این مقام مسوول بیشترین علت تصادفات برون شهری را در استان  را  تخطی از سرعت مطمئنه و  خستگی و خواب آلودگی ، انحراف به چپ و عدم توجه به جلو ذکر کرد.

 کاهش 11 درصدی حوادث رانندگی

رئیس قرارگاه پلیس راه‌های فرماندهی انتظامی هرمزگان گفت: مجموعا امسال با 26 درصد کاهش تصادفات فوتی در جاده‌های استان، در مقایسه با سال گذشته، 21 نفر در این حوادث جان خود را از دست دادند.به گزارش فارس، مجیدزاده  در نشست خبری شورای حمل و نقل در تشریح عملکرد طرح نوروزی پلیس با بیان اینکه در مقطع زمانی 25 اسفند تا 15 فروردین 93، شاهد کاهش 11 درصدی تعداد فقره تصادفات نسبت به مدت مشابه سال گذشته بودیم، اظهار داشت: کاهش آمار تلفات در حالی است که تصادفات خسارتی در جاده‌های برون شهری هرمزگان 193 درصد افزایش یافته است.

رئیس قرارگاه پلیس راه‌های فرماندهی انتظامی هرمزگان همچنین با اعلام اینکه بیشترین تصادفات در محورهای شرق استان رخ داده است خاطر نشان کرد: امسال 500 نفر به وسیله 100 دستگاه خودرو، موتورسیکلت و گشت پیاده، ترافیک محورهای برون شهری را تحت کنترل داشتند.

دیدگاه ها (0)
img
img

آمادگی هلال احمر برای برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق

هیچ تغییری در نرخ‌نامه‌های مصوب بلیت اتوبوس ایجاد نخواهد شد

هشدار پلیس فتا درباره شایعه‌پراکنی پیرامون مراسم تشییع پیکر رهبر شهید

رویترز خبر داد: مذاکرات ایران برای فروش نفت به شرکت‌های ژاپنی

انهدام یک تیم تروریستی در شهرستان تفتان سیستان و بلوچستان

برخورد ۴ خودروی سواری در محورهای بندرعباس ۱۱ مصدوم برجا گذاشت

آلبوم «بدرقه» در تشییع رهبر شهید با صدای هفت خواننده تولید شد/علیرضا افتخاری تا پرواز همای

پخش مجموعه نمایشی «دیدار» درباره رهبر شهید از قاب شبکه یک سیما

خدمات درمانی، بهداشتی و اسکان ۲۵۰۰ زائر در مراسم تشییع رهبر شهید فراهم شد

برنامه بازی های امشب جام جهانی ۲۰۲۶/ دیدار آرژانتین با شگفتی جام

بلومبرگ: اروپا پرداخت عوارض تنگه هرمز به ایران و عمان را قطعی می‌داند

تکذیب ادعا‌های مطرح شده از زبان فرماندهی انتظامی کشور

افزایش ظرفیت عرضه سوخت در مسیرهای منتهی به مراسم تشییع

ادای احترام رئیس قوه قضاییه به پیکر رهبر شهید انقلاب

کدام مقامات و شخصیت‌های برجسته لبنانی در مراسم «وداع رهبر شهید» حضور یافتند؟

img
خـبر فوری:

دعوت نهادهای انقلابی از ملت برای حضور حماسی در مراسم وداع با قائد امت