18

تیر

1405


اجتماعی

06 دی 1400 11:33 0 کامنت

طبق پیش بینی موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو، از روز چهارشنبه هفته جاری (هشتم دی‌ماه) احتمال وقوع سیل در ۶ استان کشور وجود خواهد داشت.

به گزارش صبح ساحل، تازه‌ترین گزارش بارش‌ها نشان می‌دهد از ابتدای آبی‌جاری (ابتدای مهرماه ۱۴۰۰) تا روز سوم دی‌ماه ۴۷.۵ میلی‌متر بارندگی در کشور رخ داد که حاکی از کاهش ۳۹ درصدی بارش‌ها نسبت به دوره متوسط بلندمدت است.

این درحالی است که گزارش تازه موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو بیانگر آن است که بارش‌های فراگیر در سطح کشور از عصر روز چهارشنبه (هشتم دی‌ماه) آغاز می‌شود و برای روزهای پنجشنبه (۹ دی) تا یکشنبه (۱۲ دی) وقوع بارشی به میزان تجمعی ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلی‌متر در نواحی جنوبی شامل استان‌های خورستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، جنوب کرمان، فارس، بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان محتمل خواهد بود و این بارش‌ها احتمال وقوع سیل را به همراه دارد.

بر اساس اعلام قبلی موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو، با وجود کاهش بارش‌ها، حوضه آبریز کارون بزرگ برای آخرین روز پاییز ۱۴۰۰ حداکثر بارش نقطه‌ای را به میزان ۸۶ میلی‌متر دریافت کرده است.

دیدگاه ها (0)
img
img

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۸ تیر؛ هر گرم ۱۷ میلیون و ۸۸۳ هزار تومان

شهادت یکی از پرسنل آتش‌نشانی در پی حمله به تأسیسات فرودگاه ایرانشهر

آموزشگاه زبان انگلیسی در گوهردشت کرج | راهنمای انتخاب کلاس زبان برای کودکان، نوجوانان و بزرگسالان

قالیباف: زورگویی و بدعهدی دیگر بی‌هزینه نیست

سپاه: زیرساخت‌ها و تاسیسات مهم پایگاه های آمریکایی در کویت و بحرین مورد اصابت قرار گرفتند

شوامنی در آستانه تمدید ۵ ساله قرارداد با رئال مادرید

پایان مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در کربلای معلی

بلومبرگ: تردد دریایی در تنگه هرمز تقریباً متوقف شده است

تغییر ساعت مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد

عدالت آموزشی در سایه تهدیدات جنگی؛ چرا جان دانشجویان هرمزگانی نادیده گرفته می‌شود؟

عراقچی: پاسخ ما در مقابل سخنان رکیک، عمل ما است

غریب‌آبادی: با ترامپ قاتل باید با زبان خودش صحبت کرد

زمان مجلس ختم رهبر شهید به تعویق افتاد

سخنگوی وزارت خارجه: آمریکا ساختار توافق را نقض کرده ‌است

لاشه هواپیمای ناپدید شده پاکستان پیدا شد

img
خـبر فوری:

همه زیرساخت‌ها سالم است، اما یک پرواز لغو شد