28

تیر

1405


15 دی 1400 08:37 0 کامنت
 شعبه دوم اجرای احکام حقوقی دادگستری بندرعباس به موجب پرونده اجرایی 140040920000859383 که طی آن محکوم علیه چراغعلی قسمتی فرزند علیقلی به پرداخت مطالبات محکوم له محمد عابد مرادی نژاد فرزند احمد، محکوم شده که در همین راستا سه دانگ خودرو وانت تویوتا دو کابین به شماره پلاک 84-96ص176 متعلق به محکوم علیه به شرح ذیل به مزایده گذارده می شود.
موضوع مزایده:
سه دانگ، تویوتا هایلوکس دو کابین- مدل 2014
نظریه و نتیجه کارشناسی:
از خودرو در پارکینگ دریا بازدید دارای اصالت بوده است و قابل بهره برداری می باشد آثار شکستگی در جراغ عقب راست و شیشه جلو مشهود می باشد با توجه به وضعیت ظاهری و فنی، سال ساخت و قیمت روز ارزش ریالی شش دانگ آن 000/000/200/13 ریال معادل یک میلیاردو سیصد میلیون تومان کارشناسی و ارزیابی می گردد که قیمت روز ارزش ریالی سه دانگ آن 000/000/600/6 ریال معادل ششصد و شصت میلیون تومان می باشد.
وضعیت مورد مزایده: نوع: وانت دو کابین سیستم : تویوتا - مدل 2014- رنگ سفید- تعداد سیلندر:4- تیپ: هایلوکس-وضعیت لاستیک: 50درصد- وضعیت گیربکس: سالم- وضعیت موتور: سالم - وضعیت شاسی: سالم- پلاک : دارد- اصالت: دارد- تجهیزات داخلی: سالم- سیستم برقی سالم- وضعیت دیفرانسیل : سالم- درصد استهلاک: 35 درصد
1-کلیه هزینه های مربوط به معامله از هر قبیل و از هر جهت به عهده خریدار است.
2- پیشنهاد دهندگان باید قبل از انجام مزایده درتاریخ روز مزایده با هماهنگی  اجرای احکام مبلغ 10% مبلغ ارزیابی شده را بصورت سپرده نقدی بحساب شماره ir220100004062012907685962 نسیم بانک مرکزی تودیع و قبض سپرده را به این اجراء تحویل نمایند.
3- اجرای احکام در رد یا قبول پیشنهاد مختار است.
4- مزایده در ساعت 13ظهر مورخ سه شنبه 28/10/1400 در محل دفتر شعبه دوم اجرای احکام حقوقی بندرعباس واقع در رسالت جنوبی کوچه فتح المبین- مجتمع قضایی شهید بهشتی بصورت حضوری بعمل می آید و برنده کسی است که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید.
5-در صورتی که برنده تا یک ماه از جلسه مزایده و با انقضای مهلت از پرداخت بهاء مورد مزایده خودداری نماید سپرده او پس از کسر هزینه مزایده به نفع دولت ضبط می گردد و مزایده تجدید می گردد.متقاضیان شرکت در مزایده برای کسب اطلاع بیشتر می توانند به اجرای احکام حقوقی شعبه دوم دادگستری بندرعباس مراجعه نمایند.
دیدگاه ها (0)
img
img

۵۱۷ مجروح در پی حملات اخیر آمریکا به ایران

افشاگری وال‌استریت ژورنال از کارزار میلیون دلاری اسرائیل برای نفوذ در افکار عمومی آمریکا

بیانیه‌ سازمان انرژی اتمی در محکومیت حمله‌ آمریکا به سایت هسته‌ای دارخوین

آسیب به ۴۵۲ واحد تولیدی در بخش صنعت و کشاورزی استان؛ ۴۰۲ لنج در هرمزگان به طور کامل از بین رفته است

هرمزگان پس از تهران درگیر بیشترین حملات بوده؛ ابوموسی طی چهل روز جنگ هدف یک هزار و ۴۰۰ پرتابه قرار گرفت

وقوع سیل شدید در بخش‌هایی از مکزیک

عراقچی: نمی‌شود با سرنوشت کشور و مردم قمار کرد

پرداخت حق بیمه معوقه با تاخیر در ثبت‌نام

علت افت نرخ باروری در کشور اعلام شد

هشدار سفارت آمریکا در اردن درباره سفر به العقبه

هرمزگان را از خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده معاف کنید

واریز حقوق تیر ماه از روز دوشنبه آغاز می‌شود

۲ کشتی متخلف در مسیر ناایمن تنگه هرمز دچار حادثه شدند

اسماعیل یغمایی درگذشت

ضرورت تداوم مدیریت مصرف برق دوچندان شد

img
خـبر فوری:

موج‌های گرما تا 20 مرداد ادامه دارد