20

دی

1403


سلامت

02 بهمن 1400 17:29 0 کامنت

یک سازمان تحت حمایت جامعه ملل متحد اعلام کرد، توافقنامه ای را با ده‌ها شرکت داروساز از جمله پنج شرکت چینی برای تولید قرص کووید – ۱۹ شرکت «مرک» با حق امتیاز رایگان و برای تامین نیاز ۱۰۵ کشور در حال توسعه منعقد کرده است.

به گزارش صبح ساحل، این سازمان موسوم به «اتحادیه ثبت اختراع داروها» تاکید کرد که توافق های منعقد شده به شرکت های داروسازی امکان می دهد تا هم مواد خام قرص مولنوپیراویر و هم محصول نهایی را تولید کنند. این قرص، میزان بستری شدن در بیمارستان را میان بیماران مبتلا به علائم اولیه کووید – ۱۹ به نصف کاهش می دهد.

انگلیس، اتحادیه اروپا و آمریکا در ماه های اخیر مجوز استفاده از این قرص را صادر کردند.

براساس این گزارش، ۱۱ کشور از جمله بنگلادش، چین، مصر، ویتنام، کنیا و آفریقای جنوبی به زودی تولید قرص شرکت مرک را آغاز می کنند. یک قرص ضد ویروسی که افراد می توانند در منزل برای کاهش علائم بیماری و سرعت بهبودی مصرف کنند، می تواند اقدامی پیشگامانه باشد، فشار بر بیمارستان ها را کاهش دهد و به مهار شیوع بیماری در کشورهای فقیرتر که از نظام مراقبت های بهداشتی ضعیفی برخوردارند، کمک کند. این قرص همچنین رویکردی دو جانبه را  برای همه گیری تقویت می کند که عبارت است از درمان از طریق دارو و پیشگیری و در درجه اول از طریق واکسیناسیون.

شرکت مرک سال گذشته اعلام کرد تولید قرص مولنوپیراویر از سوی دیگر شرکت های داروساز را مجاز می داند.

چندی پیش، سازمان غذا و داروی آمریکا مجوز استفاده اضطراری از قرص ضدویروس برای درمان بیماری خفیف و متوسط کرونا در بزرگسالان را صادر کرد. سازمان غذا و داروی آمریکا، قرص مرک را برای بزرگسالان که جواب آزمایش کرونای آنها مثبت شده، تجویز کرده است. گروههای پرخطر شامل افراد مسن و مبتلایان به بیماری هایی مانند چاقی و بیماری قلبی می شود. سازمان جهانی بهداشت در ۲۶ نوامبر (۵ آذر) سویه اومیکرون را پنجمین نوع نگران کننده ویروس کرونا اعلام کرد. این سویه جدید که برای نخستین بار در آفریقای جنوبی شناسایی شده باعث نگرانی بسیاری از کشورها شده است.

منبع: انتخاب

دیدگاه ها (0)
img