علم و فناوری
واحد سامسونگ الکترونیکس در استرالیا به دلیل ادعاهای نادرست درباره قابلیت ضد آب بعضی از مدلهای تلفن هوشمند ساخت این شرکت، به پرداخت ۱۴ میلیون دلار استرالیا (۹.۶۵ میلیون دلار) جریمه محکوم شد.
واحد سامسونگ الکترونیکس در استرالیا به دلیل ادعاهای نادرست درباره قابلیت ضد آب بعضی از مدلهای تلفن هوشمند ساخت این شرکت، به پرداخت ۱۴ میلیون دلار استرالیا (۹.۶۵ میلیون دلار) جریمه محکوم شد.
به گزارش صبح ساحل، کمیسیون رقابت و مصرف کننده استرالیا اعلام کرد سامسونگ استرالیا اقرار کرده که خریداران بعضی از گوشیهای گلکسی را درباره سطح ضد آب بودن آنها گمراه کرده است. این رگولاتور استرالیایی نخستین بار در ژوییه سال ۲۰۱۹ از این شرکت شکایت کرده بود.
طبق توضیحات این رگولاتور، سامسونگ در فاصله مارس ۲۰۱۶ تا اکتبر ۲۰۱۸، تبلیغاتی در فروشگاه خود و شبکه های اجتماعی منتشر کرد که مدعی شده بود تلفنهای این شرکت می تواند در استخرها یا آب دریا استفاده شود. با این حال کمیسیون رقابت و مصرف کننده استرالیا صدها شکایت از کاربرانی دریافت کرد که میگفتند تلفن هوشمند آنها پس از این که در داخل آب استفاده شده است، دیگر مثل قبل کار نمی کند یا حتی از کار افتاده است.
ادعای ضد آب بودن به عامل مهمی در فروش رفتن گوشیهای گلکسی تبدیل شده بود و بسیاری از مصرف کنندگانی تحت تاثیر تبلیغات گمراه کننده گوشی گلکسی خریدند.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
کاردار ایران به وزارت خارجه اردن رفت
وزیر کشور ایران دوشنبه به پاکستان میرود
چقدر خسارت به خودروهای آسیبدیده جنگ پرداخت شد؟
تقلای ترامپ برای پیوند تحریمهای روسیه و ایران
بازگشایی دوطرفه محور قدیم بندرعباس–کهورستان–لار در محدوده نیمهکار
آبشیرینکن بونجی جاسک از امشب وارد مدار میشود
جسد مردی مجهولالهویه به ساحل جاسک رسید
درآمد میلیارد دلاری فیفا از جام جهانی
کولیوند: آزادسازی محموله دارویی کشتی توسکا برای بیماران دیالیزی حیاتی است
ایران برای صدور ویزای زائران پاکستانی اربعین محدودیتی ندارد
سوخترسانهای آمریکایی فرودگاه «رامون» را تخلیه کردند
یامال در آستانه تکرار رکورد جذاب امباپه
آغاز پیشفروش بلیت قطارهای اربعین از ساعت ۸:۳۰ صبح فردا
راز سفر نخست وزیر عراق به تهران در اوج تنش میان ایران و آمریکا
دهقانی: ۲۱ هزار هرمزگانی در سامانه سماح ثبتنام کردند