14

تیر

1405


اقتصادی

14 تیر 1401 19:32 0 کامنت

اگرچه هنوز زمان دقیق واریز یارانه تیر اعلام نشده اما انتظار می‌رود یارانه این ماه، مانند دفعات گذشته بیستم ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز شود. در عین حال، قرار است برای این ماه در لیست پرداختی‌های سازمان هدفمندی یارانه‌ها تغییراتی صورت بگیرد.

 

به گزارش صبح ساحل و به نوشته تجارت‌نیوز، طیبه حسینی، سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها گفت: در روزهای آینده اخبار جدیدی در خصوص تغییرات لیست یارانه‌بگیران منتشر می‌شود، تغییرات پیشرو مربوط به جاماندگان جدید خواهد بود.

 

تکلیف جاماندگان و معترضان یارانه چه می‌شود؟

اصطلاح جاماندگان یارانه به شهروندانی اطلاق می‌شود که از زمان پرداخت نخستین مبلغ نقدی در سال ۸۹ تاکنون از دولت یارانه دریافت نکردند. این افراد، در هفته‌های گذشته از طریق سازمان هدفمندی یارانه‌ها، درخواست خود را برای دریافت یارانه جدید ثبت کردند. وظیفه رسیدگی و بررسی این درخواست‌ها برعهده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بود.

در مقابل، گروه دیگر از شهروندان با اصطلاح معترضان شناخته می‌شدند. این گروه از شهروندان در فهرست دهک‌بندی درآمدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار داشتند اما نسبت به نگرفتن یارانه معترض بودند.

این گروه از شهروندان نیز از طریق وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درخواست خود را ثبت کردند، رسیدگی به این خواسته‌ها نیز برعهده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

براساس صحبت‌های جدید سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها، قرار است طی روزهای آینده و تاپیش از فرار رسیدن موعد پرداخت در تیر اطلاعات جدیدی درباره وضعیت این گروه از شهروندان منتشر شود.

 

 این بار از پرداخت مبلغ مناسبتی خبری نیست

هرچند با اجرای برنامه اصلاح ارز ترجیحی، پرداخت یارانه‌های مناسبتی به صورت بنیادین تغییر کرد اما در آستانه فرار رسیدن اعیاد قربان و غدیر خم، این پرسش مطرح است که آیا دولت بازهم برای مناسبت‌های پیش رو یارانه مناسبتی پرداخت خواهد کرد.

در این رابطه نیز طیبه حسینی، سخنگوی سازمان هدفمندی یارنه‌ها تاکید کرد: بنا نیست به مانند مناسبت‌های رمضان، نوروز و سالگرد پیروزی انقلاب، این بار به مناسبت اعیاد قربان و غدیر خم به دهک‌های پایین درآمدی، یارانه نقدی پرداخت شود، یارنه‌های جدید به همان سیاقی که در دو ماه گذشته پرداخت شده‌اند، پرداخت خواهد شد.

دیدگاه ها (0)
img
img

مراقب آگهی‌ها و سایت‌های جعلی خرید بلیت و اسکان باشید

مراسم وداع با پیکر رهبری شهید تا ساعت ۲۲ امشب تمدید شد

آمادگی وزارت ارتباطات برای خدمت‌رسانی در آئین تشییع رهبر شهید انقلاب

بالن پایشی؛ سامانه کمکی برای پایش مراسم وداع قائد شهید

نایب قهرمانی تیم کشتی آزاد جوانان در آسیا

پورجمشیدیان: پیکر رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) تشییع می‌شود

انتصاب مجدد حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای به ریاست قوه‌قضائیه

شرایط دریافت وام نیروگاه‌های خورشیدی خانگی اعلام شد

ثبت‌نام ۱۷۹ هزار متقاضی حضور در راهپیمایی اربعین در سامانه سماح

اعلام جزییات برنامه تشییع پیکیر مطهر قائد شهید در قم

انتشار کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی تا پایان هفته

اعزام زائران حاجی‌آبادی به مراسم تشییع رهبر شهید امت

بازگشایی فرودگاه قشم ازسرگیری پرواز‌ها پس از چهار ماه وقفه

ممنوعیت قطعی و سراسری پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد اعلام شد

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: هیچ جایگاهی بدون بنزین نمی‌ماند

img
خـبر فوری:

دعوت نهادهای انقلابی از ملت برای حضور حماسی در مراسم وداع با قائد امت