18

تیر

1405


ورزشی

21 تیر 1401 22:02 0 کامنت

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: علاوه بر سهمیه قبلی یک سهمیه جدید نیز برای حضور هواداران و علاقه مندان به فوتبال در جام جهانی فراهم شده است.

     

به گزارش صبح ساحل، احمد راستینه سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس از افزایش تعداد سهمیه بلیط های مسابقات جهانی جهانی فوتبال ۲۰۲۲ قطر خبر داد و گفت: بزودی فدراسیون فوتبال، سازو کار فروش بلیط‌ها را اعلام خواهد کرد.

پیش‌تر سفیر ایران در قطر اعلام کرده بود که بیش از ۳۰ هزار بلیط جام جهانی فوتبال در اختیار کشورمان قرار دارد.

حمیدرضا دهقانی در صفحه شخصی خود نوشته بود که با احتساب ۲۰ هزار بلیط قبلی و ۱۱ هزار بلیط اخیر، بیش از سی هزار بلیط در اختیار فدراسیون فوتبال کشورمان قرار دارد.

گفتنی است، بیست و دومین دوره جام جهانی فوتبال قرار است که از ۳۰ آبان تا ۲۷ آذر ۱۴۰۱ در قطر برگزار شود.

این اولین جام جهانی است که در منطقه غرب آسیا و در یک کشور عربی، به‌دلیل شرایط آب‌وهوایی کشور میزبان در پاییز برگزار می‌شود.

تیم ملی فوتبال ایران هم به عنوان یکی از تیم های راه یافته به این مسابقات با تیم های فوتبال آمریکا، انگلیس و ولز در گروه B جام جهانی ۲۰۲۲ به رقابت می‌پردازد.

دیدگاه ها (0)
img
img

عدالت آموزشی در سایه تهدیدات جنگی؛ چرا جان دانشجویان هرمزگانی نادیده گرفته می‌شود؟

عراقچی: پاسخ ما در مقابل سخنان رکیک، عمل ما است

غریب‌آبادی: با ترامپ قاتل باید با زبان خودش صحبت کرد

زمان مجلس ختم رهبر شهید به تعویق افتاد

سخنگوی وزارت خارجه: آمریکا ساختار توافق را نقض کرده ‌است

لاشه هواپیمای ناپدید شده پاکستان پیدا شد

برگزاری مجدد امتحانات ۲۰ و ۲۱ تیرماه دانشگاه آزاد برای شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع

تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های نهایی ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی

تعویق امتحانات نهایی منتفی شد؛ دانش‌آموزان طبق برنامه آماده شوند

معرفی بانک‌های عامل فروش ارز اربعین

مسی:وقتی مثل قبل نمی‌دوم، هم‌تیمی‌هایم جایم را پر می‌کنند/ فکر می‌کردم تیم را ناامید کردم!

3 عضو جدید به کادر فنی کشتی آزاد جوانان اضافه شد

تمامی معابر و خیابان‌ها منتهی به حرم رضوی مسدود است

آمادگی کامل بهشت رضای مشهد برای میزبانی از زائران مراسم تشییع رهبر شهید

جزییات واریز یارانه تیر 1405 اعلام شد

img
خـبر فوری:

فرودگاه‌های هرمزگان تا اطلاع ثانوی تعطیل شد