به گزارش صبح ساحل، سرهنگ داود معظمی گودرزی با اشاره به نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی گفت: افراد سودجو در هر مناسبتی به دنبال سوءاستفاده از کاربران فضای مجازی هستند و در آستانه اربعین حسینی نیز با تبلیغات دروغینی نظیر فروش لوازم ارزان قیمت سفر، سفرهای ارزان قیمت و اقساطی به کشور عراق و همچنین سوءاستفاده از عواطف و احساسات مذهبی مردم با بهانه جمعآوری کمکهای مالی برای نیازمندان و ... اقدام به کلاهبرداری میکنند.
وی با بیان اینکه لازم است شهروندان هرگونه خروج از کشور را از طریق مبادی قانونی و معتبر انجام دهند، گفت: لازم است شهروندان وجه مربوط به نذورات را نیز به شماره حساب هیئتهای مذهبی و مؤسسات خیریه معتبر و شناخته شده واریز کرده و برای پیشگیری از سرقت یا هرگونه سوءاستفاده از اطلاعات کارتهای بانکی از مراجعه به لینکهای پرداخت درگاه بانکی منتشر شده در فضای مجازی خودداری کنند.
رئیس پلیس فتای پایتخت گفت: در روشی دیگر مجرمان با درج آگهیهای دروغین در شبکههای اجتماعی از قبیل فروش اجناس و اقلام مورد نیاز پیاده روی اربعین با کمترین قیمت یا سفر ارزان قیمت و اقساطی به کشور عراق، کاربران را به درگاههای جعلی بانکی هدایت و درنهایت به اطلاعات بانکی هموطنان دسترسی و اقدام به برداشت غیرمجاز میکنند، در همین راستا نیز هموطنان باید دقت داشته باشند در صورتی که قصد خرید اینترنتی دارند فقط از طریق سایتهای معتبر که دارای نماد اعتماد الکترونیکی است اقدام به خرید کنند و هرگز فریبآگهیهای دروغین را نخورند.
توصیه اکید به بانوانی که عازم اربعین هستند: ترجیحا خانوادگی مشرف شوید نه انفرادی
مدیر امور بانوان ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات:
پیشبینی میشود براساس آمار ثبتنام کنندگان در سامانه سماح، نزدیک به ۴۰ درصد از زائران اعزامی از کشورما بانوان باشند.
با توجه به آمار سامانه سماح و سهم نزدیک به ۷ درصدی بانوانی که انفرادی به اربعین اعزام میشوند توصیه اکید ما به هموطنان بهویژه بانوان اعزامی به زیات اربعین این است که حتما به شکل خانوادگی مشرف شوند.
به بانوانی که امکان تشرف خانوادگی را ندارند توصیه میکنیم حتما در گروههای دستکم پنج نفری و تنها از مسیر اصلی پیاده روی و با وسایل نقلیه عمومی طی طریق کنند و تنها در موکبهای بزرگ بیتوته کرده و ترجیحا از رفتن به منازل شخصی و دور از مسیر اصلی پرهیز کنند.