مرداد
1405
اجتماعی
نرخ نان در کیش بر اساس اعلام شورای آرد و نان جزیره افزایش یافت.
قیمت نان در کیش بر اساس اعلام شورای آرد و نان جزیره افزایش یافت.
به گزارش صبح ساحل، براساس اعلام شورای آرد و نان جزیره هر قرص بربری ۲۷ هزار ریال، تافتون هشت هزار ریال، سنگک سنتی ۴۵ هزار ریال، سنگک ماشینی ۴۰ هزار، و لواش ۶ هزار ریال تعین شده است.
«عقیل نقشبندی» مدیر امور اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در این خصوص گفت: افزایش نرخ نان به دلیل افزایش نرخ تمام شده در شورای آرد و نان کیش به تصویب رسیده است.
وی افزود: متصدیان نانوایی خرداد ماه درخواستی را به شورای آرد و نان ارائه داده اند مبنی بر اینکه به دلیل افزایش نرخ خدمات و هزینه های پرسنلی خواهان افزایش نرخ نان هستند.
وی ااظهار کرد: از همان موقع همکاران دبیرخانه شورای و اداره غله با نشست های مختلف هزینه های نانوایان در زمینه های مختلف را مورد بررسی قرار داده اند و در نهایت ۱۶ شهریور ماه نرخ نامه جدید تصویب و از ۲۷ شهریور اجرایی شد.
نقشبندی با اشاره به اینکه در تمام شهرهای ایران از جمله بندر عباس ابتدای سال ۱۴۰۱ نرخ نان افزایش است اضافه کرد: این افزایش نهایی بوده و تا پایان هیچ گونه افزایش دیگری نخواهد بود.
مدیر امور اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش یادآور شد: سازمان منطقه آزاد کیش به منظور کاهش تاثیر قیمت های خدمات به نرخ تمام شده نان بسته های حمایتی به نانوایان را در دستور کار قرار دارد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: اجاره اماکن در اختیار سازمان به نانوایان با مبلغ کمتر از جمله این تمهیدات است.
منبع: ایرنا
به این مطلب امتیاز دهید:
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
ثبت ملی «مُغ و مُشتا»؛ گامی برای معرفی فرهنگ نخلمحور میناب
برگزاری آزمون دستیاری پزشکی در هرمزگان
کبدی و والیبال ایران حریفان خود در بازیهای آسیایی را شناختند
به نظر میرسد ایران آماده توافق نیست!
خسارت ۲۲۰ میلیارد تومانی به انبارهای تعاون روستایی هرمزگان
پرداخت ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول کارت «امید مهر»
تصادف با شتر، جان ۴ نفر را در شرق هرمزگان گرفت
پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان
واترپلو ایران رقبای خود در ناگویا را شناخت
اخراج کارمندان بخش هوش مصنوعی عمومی آمازون
دستگیری سه شکارچی متخلف در بندرعباس
حمله دشمن آمریکایی به شناورهای امداد و نجات در هرمزگان
حریفان تیم فوتبال امید در بازی های آسیایی مشخص شدند
حریفان هندبال ایران در بازیهای آسیایی اعلام شدند
محورهای رایزنی میان لاوروف و روبیو
اخبار مرتبط
قیمت نان تعدیل می شود
امکان احیای سازه کشتی یونانی کیش وجود ندارد
کاهش ۷۰ درصدی جریمه ماندگاری خودروهای سرزمین اصلی در کیش
نان در هرمزگان ۲۵ درصد گران شد
رونمایی از طرح نان کامل در کیش