به گزارش صبح ساحل، هاشم نامور شامگاه سهشنبه در آیین آغاز بهکار نخستین دفتر حل مسئله در صنعت نفت در راستای تحقق شعار سال افزود: شرکت پالایش نفت بندرعباس در راستای منویات رهبر معظم انقلاب و با تکیهبر دانش مهندسان داخلی یکی از پیچیدهترین و تخصصیترین طرحهای توسعهای را برای ارتقای محصولات سنگین با محوریت تولید کُک اسفنجی در دست اجرا دارد که علاوه بر آن و فرآوردههای باارزش افزوده بیشتر، منجر به تولید محصولات دیگری همچون نفتا و پروپیلن بهعنوان خوراک صنایع پتروشیمی خواهد شد.
«پالایشگاه بندرعباس یکی از بزرگترین پالایشگاههای خاورمیانه با ظرفیت پالایشی بیش از ۳۰۰ هزار بشکه در روز است»
محمد صادقی رییس دانشگاه هرمزگان نیز در این جلسه بیان کرد: این دانشگاه بهمنظور انجام مسوولیت اجتماعی خود نسبت به جامعه پیرامونی برای اولین بار در سطح کشور مدل قراردادهای باز حل مسئله با صنایع را پیشنهاد کرد که با استقبال خوب صنایع همراه شده است و نخستین دفتر حل مسئله با مشارکت شرکت پالایش نفت بندرعباس گشایش یافت.
وی افزود: فعال شدن دفتر حل مسئله در دانشگاه و حضور اساتید و پژوهشگران در کنار مهندسان صنعت نفت در میدان عمل باعث تبادل دانش و تجربه شده و فرصت مناسبی برای دانشجویان بهمنظور کسب تجربه و استفاده از دانش عملی کارشناسان و امکانات آزمایشگاهی صنعت نفت را ایجاد میکند.
صادقی اظهار داشت: سرمایه اساسی یک بنگاه، سرمایه اجتماعی آن است و جایگاه شرکت پالایش نفت بندرعباس در سطح ملی و منطقهای در انجام مسئولیتهای اجتماعی در جامعه پیرامون قابل استناد است.
وی ادامه داد: الگوی قراردادهای باز حل مسئله که روش نوآورانه همکاری مطلوب بین دانشگاه و صنعت است میتواند الگوی مناسبی برای مشارکت با سایر دستگاهها باشد.
رییس دانشگاه هرمزگان اضافه کرد: لازمه حل مسئله، شناخت و لازمه شناخت هم حضور در میدان عمل است، دانشگاهِ مأموریتگرا باید پیوندهایش را با جامعه و صنعت قویتر کند تا بتواند مشکلات را از جامعه پیرامونی مشخص کرده و با بررسی، تحقیق و همافزایی روشهای مطلوبی برای هم مسائل مطرح کند.