14

تیر

1405


حوادث

01 آبان 1401 11:51 0 کامنت

رئیس پلیس فتا استان هرمزگان از شناسایی ودستگیری عامل شناسایی متهم سایبری که با ایجاد مزاحمت از طریق شبکه اجتماعی باعث سلب آرامش شاکی پرونده شده بود، خبر داد.

 

به گزارش صبح ساحل، سرهنگ احسان بهمنی در تشریح این خبر، بیان کرد: در پی شکایت فردی مبنی بر ایجاد مزاحمت، تهدید و فحاشی بوسیله شخصی ناشناس در شبکه اجتماعی واتس‌آپ و ارسال مطالب توهین‌آمیز برای وی، پرونده اولیه تشکیل و موضوع در دستورکار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

وی اظهار کرد: با توجه به ارائه مستندات توسط شاکی و با بررسی‌های اولیه و اقدامات تخصصی صورت گرفته توسط تیم کارشناسان این پلیس مشخص شد متهم با استفاده از بستر شبکه اجتماعی واتس‌آپ با ارسال پیام مبادرت به مزاحمت برای شاکی پرونده در فضای مجازی نموده است.

این مقام مسئول بیان کرد: با توجه به حساسیت موضوع که منجر به اختلاف خانوادگی بین زوجین گردیده بود، پس از انجام اقدامات پلیسی توسط کارشناسان خبره پلیس فتا و با بررسی ادله ارائه شده توسط شاکی و طبق مستندات جمع‌آوری گردیده، متهم شناسایی و طبق دستور مقام قضائی در این پلیس حضور یافت.

سرهنگ بهمنی خاطرنشان کرد: متهم ابتدا منکر بزه ارتکابی شد و با سخنان گمراه کننده قصد فریب پلیس را داشت که با هوشیاری کارشناسان پلیس فتا و روبه‌رو شدن با ادله دیجیتال انکارناپذیر جمع‌آوری گردیده لب به سخن گشود و به بزه ارتکابی اعتراف نمود و اعلام کرد به دلیل اختلافات خانوادگی با شاکی جهت انتقام از وی اقدام به ایجاد مزاحمت برای شاکی پرونده کردم.

دیدگاه ها (0)
img
img

۷ فایده علمی اثبات‌شده برای سلامتی با یک فنجان قهوه روزانه

ممنوعیت پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد

دیدار نماینده ویژه رئیس پارلمان لبنان با عراقچی

تمامی اصناف به جز دوشنبه باز هستند

دو طایفه از هرمزگان و کرمان پس از ۲۰ سال اختلاف به صلح رسیدند

مراکز شماره‌گذاری وتعویض پلاک کشور فردا تعطیل شد/انتقال خودکار نوبت‌ها به روز چهارشنبه

کاهش ۲۶ درصدی قیمت فروش تخم‌مرغ در «سیمرغ»؛ آیا موج کاهش قیمت به صنایع غذایی می‌رسد؟

خدمت خادمیاران رضوی هرمزگان در مراسم وداع و تشییع «شهید ایران»

برنامه بازی‌های امشب جام جهانی/ آغاز مرحله یک‌هشتم نهایی

آمادگی کامل وزارت کار برای اسکان زائران و خدمات درمانی

بخشنامه فعالیت دستگاه‌های اجرایی در این هفته اعلام شد

کشف محموله ۲۸۱ کیلوگرمی حشیش در هرمزگان

پایان گروگان‌گیری در هرمزگان با آزادی ۲ نوجوان از دست آدم‌ربایان

شعب کشیک بانک‌ها فردا فعال هستند

بیانیه وزارت امور خارجه: راه رهبر شهید انقلاب اسلامی با قدرت ادامه خواهد یافت

img
خـبر فوری:

جزئیات کامل محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید