12

تیر

1405


ورزشی

03 آبان 1401 11:20 0 کامنت

ستاره سال‌های گذشته تیم ملی فوتبال فرانسه که در دنیای مربیگری نیز عملکرد درخشانی داشته، از بازگشت خود خبر داد.

به گزارش صبح ساحل، «زین‌الدین زیدان»، ستاره سال‌های گذشته تیم ملی فوتبال فرانسه از دو فصل قبل که به حضور درخشانش در رئال‌مادرید پایان داد، خبر از بازگشتش به دنیای مربیگری داده است. خبری که موجب شادی علاقمندان به این اسطوره فرانسوی شد.

زیدان توانست رئال‌مادرید را سه مرتبه متوالی فاتح لیگ قهرمانان اروپا کند تا رکوردی جاوادنه به نام وی و تاریخ کهکشانی‌ها ثبت شود.

وقتی مربی فرانسوی از رئال جدا شد، باشگاه‌های بزرگ اروپا چون پاری‌سن‌ژرمن، یوونتوس و منچستریونایتد خواهان استخدامش بودند اما او نپذیرفت. حتی خبرهایی مبنی بر انتخاب وی به‌عنوان سرمربی تیم ملی فرانسه مطرح بود که البته عملی نشد.

اکنون زیدان در گفت‌وگو با نشریه "مونت کارلو" اعلام کرده به‌زودی به فوتبال بازخواهد گشت. وی در این خصوص گفت: کمی دیگری صبر می‌کنم اما باید بگویم که بازگشتم بسیار نزدیک است. تا انتخاب تیم جدید فاصله زیادی ندارم.

شنیده می‌شود، چلسی، یوونتوس و شاید پاری‌سن‌ژرمن به همراه تیم ملی فرانسه، مقصد زین‌الدین‌ زیدان در آینده‌ای نه چندان دور باشند.

دیدگاه ها (0)
img
img

سکه ۱۷۷ میلیون تومان شد

هلاکت ۲ نفر از عاملان شهادت کارکنان فراجا در سیستان و بلوچستان

سازمان بهداشت جهانی: شیوع ویروس هانتا مرتبط با کشتی کروز پایان یافت

پروازهای داخلی و خارجی شنبه و یکشنبه برقرار است

فراخوان عارف برای حضور میلیونی در بدرقه امام شهید انقلاب

موکب‌های زنجیره‌ای برای خدمت‌رسانی به عزاداران برپا می‌شود

محل شهادت شهدای پرواز ۶۵۵ گلباران می‌شود

خروج کالای ته لنجی از استان هرمزگان نیازی به مجوز ندارد

بلومبرگ: کشورهای اروپایی با پرداخت عوارض تنگه هرمز موافقت کرده‌اند

احتمال تغییر زمان برگزاری جام جهانی از تابستان به زمستان

شرق هرمزگان در انتظار رگبار، گردوخاک و وزش باد شدید

آغاز واریز اعتبار 2 میلیون تومانی «کارت امید مادر» از ۱۲ تیر

دستور پزشکیان برای بسیج ظرفیت‌های ملی برای تشییع باشکوه رهبر انقلاب

قهرمانی آسیا برای فرنگی‌کاران جوان ایرانی/ پنج طلا، یک نقره و سه برنز در پاتایا

جزئیات ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع اعلام شد

img
خـبر فوری:

عزای عمومی برای پنج‌شنبه 18 تیرماه