به گزارش صبح ساحل، عباس مهاجر شامگاه چهارشنبه در نشست هماهنگی برگزاری دومین جشنواره ملی تئاتر درسی در بندرعباس افزود: تئاتر درسی به واسطه بکارگیری ابزار هنر، بازی، خلاقیت و پویایی در یادگیری، یکی از بهترین روشهای یادگیری و یاددهی در کلاس درس دوران ابتدایی است.
وی با ابراز خرسندی از کیفیت برگزاری نخستین جشنواره ملی تئاتر درسی که بهمن ماه سال گذشته در میناب هرمزگان برگزار شد، اظهارداشت: این جشنواره یک سال است که به صورت ملی برگزار میشود و تلاش داریم که در سالجاری، چند کشور نیز به صورت نمونه و آزمایشی به این جشنواره ملی دعوت شوند.
مدیرکل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: این جشنواره در سالجاری نیز به میزبانی استان هرمزگان و آموزش و پرورش شهرستان میناب که خاستگاه تئاتر درسی کشور شناخته شده است، برگزار میشود.
معاون پرورشی آموزش و پرورش شهرستان میناب و رییس نخستین جشنواره ملی تئاتر درسی نیز ضمن ارائه گزارشی پیرامون فعالیت صورت گرفته برای برگزاری دومین جشنواره ملی تئاتر درسی گفت: در سال گذشته نزدیک به چهار هزار و ۵۰۰ اثر دانش آموزان دوره ابتدایی از سراسر استانهای کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.
داریوش فدویان افزود: بعد از چندین پالایش تخصصی، ۲۵ اثر نهایی معرفی و مراسم پایانی آن در اسفندماه سال گذشته برگزار شد و آثار برتر در بخشهای مختلف جشنواره از جمله طراحی صحنه، بازیگری، متن و غیره معرفی شدند.
فدویان تصریح کرد: باتوجه به تغییراتی در شیوه اجرا و برگزاری حضوری آثارنهایی، نیازمند ابزار و تجهیزات جدید و امکانات بیشتری میباشد که با رویکرد مثبت معاونت پرورشی وزارت آموزش وپرورش و اداره آموزش وپرورش، تمام تلاش دبیرخانه دومین جشنواره ملی تئاتر درسی در راستای اجرای بهتر و مطلوب تر این جشنواره نسبت به سال گذشته است.