ورزشی
سرپرست اداره کل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به حذف سفرهای دریایی ایران به قطر برای دوره بازیهای جامجهانی گفت که این سازمان اکنون تمام توان خود را برای بعد از جام جهانی متمرکز کرده که خط بوشهر-قطر استمرار پیدا کند.
سرپرست اداره کل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به حذف سفرهای دریایی ایران به قطر برای دوره بازیهای جامجهانی گفت که این سازمان اکنون تمام توان خود را برای بعد از جام جهانی متمرکز کرده که خط بوشهر-قطر استمرار پیدا کند.
وی درباره خط بوشهر-قطر توضیح داد: این خط پیش از این وجود نداشت؛ عامل مهمی در برقراری خطهای مسافری وجود دارد و آن هم موضوع سوخت است، که با قیمت بانکرینگ و آزاد محاسبه میشد؛ البته امسال با کمک وزارت میراث فرهنگی و همکاری سازمان بنادر، اتفاق خوبی افتاد و موضوع سوخت شناورها مرتفع شد و الان برای سرمایهگذار جذابیتی دارد که وقتی میخواهد خط مسافری را راه بیندازد، دیگر موضوع سوخت برایش چالش و دغدغه نیست، زیرا بهصورت یارانهای به شناورها سوخت تخصیص یافته که باعث میشود بسیاری از هزینههایشان کم شده و سفر برایشان صرفه اقتصادی داشته باشد.
سرپرست اداره کل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی افزود: این کشتیها روپکس هستند و یک رمپ دارند که تریلی، کامیون و کانتینر را روی اسکله میگذارند و میتوانند مسافر و خودرو جابهجا کنند، البته ترانزیت کالا با این مدل کشتیها صرفه اقتصادی ندارد و این کشتیها بهصورت پیشفرض مسافر جابهجا میکنند که مسافر میتواند با خودروی خود هم جابهجا شود. با راهاندازی سفرهای بوشهر به قطر، افراد میتوانند با این کشتیها به قطر رفته به ایران برگردند، یا از قطر به ایران بیایند و برگردند.
فراهانی با بیان اینکه سفرهای دریایی بوشهر به قطر بستگی به فعالیت آژانسهای مسافرتی دارد که چطور بخواهند مسافران را جابهجا کنند، گفت: وظیفه اصلی سازمان بنادر در حوزه مسافری، بحث ساخت اسکله و پایانه مسافری استاندارد و پایین آوردن یکسری از تعرفههای دریایی و بندری است و سازمان بنادر تامین کشتی را بر عهده ندارد؛ سرمایهگذار باید ببیند یک خط دریایی برایش صرفه اقتصادی دارد یا نه، البته ما در حوزه مسافری، نازلترین تعرفهها را داریم.
در حالی که قرار بود مسافران جام جهانی فوتبال در قطر به وسیله کشتی سانی جا به جا شوند، ضرغامی اعلام کرد که امکان پهلوگیری این کشتی در قطر منتفی شده است.
قرار بود مسافران جام جهانی فوتبال در قطر را به وسیله کشتی سانی جابهجا کنیم اما دولت قطر به دلایل مشکلات داخلی خود امکان پهلودهی این کشتی و شناورهای ایرانی را ندارد و مسوولان قطری از به وجود آمدن این شرایط و اینکه نمیتوانند گردشگر دریایی جذب کنند، عذرخواهی کردند.
کشتی"سانی" در نوع خودش نخستین کشتی است که امروز در خدمت گردشگری دریایی استان قرار خواهد گرفت و گستره خدمات آن نیز عمدتا در پهنههای دریایی استان و جزایر خواهد بود.
کشتی تفریحی سانی ۱۷۰ متر طول، ۲۳ متر عرض و ۴۷ متر ارتفاع دارد. این کشتی با حجم سرمایهگذاری هفت هزارمیلیارد ریال در هشت طبقه مجهز به هتل با ۳۱۶ تخت، رستوران، فروشگاه، سینما، سالنهای کنفرانس است که قابلیت جابجایی ۸۰۰ مسافر را دارد.این کشتی دارای امکاناتی نظیر چهار قایق ۸۴ نفره و قایقهای نجات و امداد ۲۵ نفره است. کشتی سانی برای تعمیرات در مجتمع کشتیسازی بندرعباس پهلو گرفته بود.
نظرسنجی
اخبار مرتبط
معطلی مسافران دراسكله های بندرعباس و قشم كاهش می یابد
برنده مزایده اپراتور دوم بندر شهید رجایی معرفی می شود
نتیجه کمیته بررسی سانحه دریایی اتوبوس دریایی بزودی اعلام میشود
دریانوردان نمونه هرمزگان تجلیل شدند
ظرفیت بندر شهیدرجایی به دو برابر افزایش می یابد
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار