18

تیر

1405


سیاسی

15 آذر 1401 17:37 0 کامنت

فرمانده مرزبانی فراجا گفت: درصدد هستیم ۸۰ فروند شناور تندرو را در اختیار دریابانی استان‌های ساحلی جنوب و شمال به‌ویژه استان هرمزگان قرار دهیم.

     
به گزارش صبح ساحل، سردار احمدعلی گودرزی؛ فرمانده مرزبانی فراجا، در مراسم تکریم و معارفه فرمانده مرزبانی استان هرمزگان، امنیت و اقتصاد را یکی از مهمترین مؤلفه‌های قدرت عنوان کرد و گفت: اقتصاد مؤلفه دیگر قدرت است و با توجه به اهمیت اقتصاد دریا، نیرو‌های انتظامی، مرزبانی و مسلح کشورمان در حوزه صیانت از دریا و تأمین امنیت مجاهدت می‌کنند.

گودرزی فرهنگ را مؤلفه دوم قدرت دانست و افزود: تعطیلی مدارس به علت شیوع ویروس کرونا و تأثیرگذاری بر فضای فکری جوانان و نوجوانان از طریق رسانه‌ها دیگر اقدام دشمن بود و ما نباید اجازه دهیم فرهنگ دینی ما تحت تأثیر اقدامات دشمن قرار بگیرد.

وی استان هرمزگان را استان راهبردی و در خط مقدم مبارزه با قاچاق عنوان کرد و افزود: با توجه به اهمیت بالای این استان درصدد تقویت آن هستیم که در روز‌های آینده 80 شناور تندرو در اختیار دریابانی استان‌های ساحلی جنوب و شمال به ویژه استان هرمزگان قرار می‌گیرد.

فرمانده مرزبانی انتظامی کشور گفت: اولویت‌های امسال مرزبانی، ارتقاء توان و آمادگی عملیاتی است و در جنوب کشور با توجه به تهدیدات، یکی از اولویت‌ها ارتقاء و تأمین شناور‌هایی است که علاوه بر سواحل در عمق دریا و تا قسمت‌های اقتصادی و انحصاری نیز دریابانی در کنار سایر نیروی دریایی سپاه و ارتش ایجاد امنیت کند.

وی افزود: در این مدت 42 تن مواد مخدر عمدتاً صنعتی نیز کشف شده است که قاچاقچیان قصد داشتند از مرز‌های جنوب شرق کشور به صورت مسلحانه وارد کشور کنند.

فرمانده مرزبانی انتظامی کشور با اشاره به کشفیات کالای قاچاق در مرز‌های استان، اظهار کرد: بیش از 3 هزار و 200 میلیارد تومان نیز در این حوزه کشف شده که بیشتر این قاچاق به صورت مسلحانه و بیمه شده بوده است.

گودرزی گفت: هفته گذشته در جلسه با مرزبانی کشور عراق هماهنگی خوبی انجام شد و بر اساس تأکیدات مسئولان کشور به نخست وزیر عراق، از دیروز ارتش و مرزبانی عراق در مرز‌های اقلیم کردستان وارد شدند و بیش از پیش امنیت در مرز‌های غربی کشور تأمین می‌شود.

وی افزود: در مجموع یکی دو سال اخیر در بحث هوشمندسازی، تقویت شناوری، خودرو‌های تاکتیکی، سلاح‌های مورد نیاز و انسداد مرز‌های کشور اقدامات خوبی صورت گرفته است و در یکی دو سال آینده نیز وضعیت امنیتی مرز‌های کشور بیش از پیش تقویت خواهد شد.

دیدگاه ها (0)
img
img

راهداران هرمزگان مسیرهای ایمن‌تری ساختند

گاردین: سران ناتو در نشست آنکارا توافق کردند درباره فوتبال با ترامپ حرف نزنند

بزرگ‌ترین بازار پذیرش رمزارز جهان در آستانه محدودیت‌های جدید است

14 شهید و 78 ‌مصدوم در حملات آمریکا به 5 استان کشور

ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه ها و مراکز راهبردی آمریکا در منطقه

جام جهانی رکورد جستجو در گوگل را شکست

آمریکا در پی محدود کردن استفاده شرکت‌ها از هوش مصنوعی چینی

پیام قدردانی عراقچی از مردم و دولت عراق

عیادت فرماندار سیریک از مجروحان حمله موشکی سحرگاه چهارشنبه

اقدام کم‌سابقه ناسا برای حفاظت از طبیعت؛ واگذاری جنگل مریلند

هواپیمای حامل پیکر رهبر شهید فرودگاه نجف را به مقصد مشهد ترک کرد

افزایش دما از هفته آینده؛ خلیج‌فارس متلاطم می‌شود

تداوم کاهش قیمت طلا در بازار جهانی

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۸ تیر؛ هر گرم ۱۷ میلیون و ۸۸۳ هزار تومان

شهادت یکی از پرسنل آتش‌نشانی در پی حمله به تأسیسات فرودگاه ایرانشهر

img
خـبر فوری:

تغییر ساعت مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد