22

تیر

1405


شهرستان‌ها

حوادث

05 بهمن 1401 08:56 0 کامنت

فرمانده انتظامی استان هرمزگان از دستگیری فرد گروگانگیر در شهرستان رودان خبر داد.

  

به گزارش صبح ساحل، سردار غلامرضا جعفری صبح امروز (۵ بهمن ماه) در تشریح این خبر، تصریح کرد: پیرو وقوع یک فقره آدم ربایی در اواخر مهرماه در شهرستان رودان و تشکیل پرونده، اقدامات فنی و پلیسی در این زمینه آغاز و با انجام اقدامات اطلاعاتی و تشکیل تیم های عملیاتی، فرد گروگانگیر شناسایی و با رایزنی و استفاده از تکنیک‌های عملیات روانی گروگان که به یکی از استان های همجوار منتقل شده بود پس از ۷۲ ساعت آزاد و به آغوش خانواده بازگشت.

وی علت و انگیزه آدم ربایی را اختلاف حساب و مباحث مالی دانست و عنوان کرد: پس از مشخص شدن هویت افراد گروگانگیر اقدامات لازم جهت دستگیری آن‌ها صورت پذیرفت که سرانجام با اقدامات فنی و پلیسی فرد گروگانگیر که طی چند نوبت از استان خارج و محل خود را تغییر میداد شناسایی و در یک عملیات منسجم و غافلگیرانه دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شد.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان در پایان اظهار کرد: تأمین امنیت شهروندان و مقابله با مخلان نظم و امنیت وظیفه اصلی پلیس است و از همه شهروندان انتظار داریم در راستای برقراری امنیت پایدار و مطلوب، از طریق پل ارتباطی پلیس با مردم که همان شماره ۱۱۰ است، همه موارد امنیتی و انتظامی را با ما در میان بگذارند.

دیدگاه ها (0)
img
img

پروژه بزرگترین مرکز داده هوش مصنوعی انگلیس متوقف شد

جابه‌جایی بیش از ۱۰ هزار زائر از هرمزگان انجام شد

مرزهای خروجی و ورودی اتباع و مهاجران خارجی برای مراسم اربعین اعلام شد

تعطیلی مدارس و دورکاری، بازار نوشت‌افزار را راکد کرد

پیوستن انجمن میراث‌داران فرهنگ هرمزگان به نهاد‌های مشورتی یونسکو

احتمال تعطیلی ادارات هرمزگان در روزهای آینده به‌دلیل گرمای هوا مصرف برق افزایش

ارائه ارز پیاده روی اربعین در بانک‌های هرمزگان؛ شنبه ۲۷ تیر ماه

اطلاعیه شرکت توزیع برق هرمزگان درباره برنامه‌های محدودیت مصرف

نفرات اول تا سوم معرفی شدند

اعلام نحوه بررسی مدارک داوطلبان مشمول سهمیه ۲۰ امتیازی آزمون دستیاری

معاون عراقچی وارد کابل شد

افزایش دما محدودیت مصرف برق را در هرمزگان اجتناب‌ناپذیر کرده است

برداشت میوه جم در میناب

وضعیت پروازهای فرودگاه امام عادی است/ مذاکره برای بازگشت ایرلاین‌های خارجی ادامه دارد

ابطال کارت مربیگری ۱۵۰۰ مربی کشتی توسط فدراسیون

img
خـبر فوری:

فرودگاه‌های هرمزگان تا اطلاع ثانوی تعطیل شد