اجتماعی
صبح ساحل ، اجتماعی - در 9 ماهه امسال در مجموع 538 هزار و 776 مورد ازدواج در کشور به ثبت رسيده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 7،2 درصد کاهش يافته است.
صبح ساحل ، اجتماعی - در 9 ماهه امسال در مجموع 538 هزار و 776 مورد ازدواج در کشور به ثبت رسيده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 7،2 درصد کاهش يافته است.«علي اکبر محزون» مديرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعيتي و مهاجرت سازمان ثبت احوال کشور در گفت وگو با ايرنا، ضمن اشاره به آمار چهار واقعه مهم کشور در مدت مورد بررسي، اظهار کرد: براساس آمارها 455 هزار و 891 مورد واقعه ازدواج در مناطق شهري و 82 هزار و 885 مورد در مناطق روستايي بوده است.وي گفت: براساس اين آمار به طور ميانگين در هر ماه 59 هزار و 864 واقعه، در هر شبانه روز يک هزار و 945 واقعه و در هر ساعت 81 واقعه ازدواج در کشور به ثبت رسيده است.محزون نسبت ازدواج به طلاق در کشور را 4،6 مورد عنوان کرد و افزود: براساس اين آمار به ازاي هر 4،6 مورد ازدواج در کشور يک مورد طلاق در 9 ماهه سال جاري به ثبت رسيده است.
افزايش 8،2 درصدي طلاق در کشور
مديرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعيتي و مهاجرت سازمان ثبت احوال کشور گفت: همچنين در 9 ماهه امسال 117 هزار و 432 مورد طلاق به ثبت رسيده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 8،2 درصد رشد داشته است.وي تصريح کرد: 107 هزار و 787 مورد از طلاق ها در شهرها و 9 هزار و 645 مورد ديگر نيز در روستاها به ثبت رسيده است.محزون ادامه داد: بر اساس اين آمار در هر ماه 13 هزار و 48 واقعه طلاق، هر شبانه روز 424 مورد و در هر ساعت 18 مورد طلاق در کشور به ثبت مي رسد.وي اضافه کرد: متاسفانه سرعت رشد طلاق بيشتز از واقعه ازدواج در کشور است.
هر 171 نفر ساعت يک تولد
مدير کل دفتر آمار و اطلاعات جمعيتي و مهاجرت سازمان ثبت احوال کشور گفت: براساس آمار در 9 ماه گذشته يک ميليون و 137 هزار و 915 مورد ولادت در کشور به ثبت رسيده است که ميزان ولادت ما در اين مدت نسبت به مدت مشابه سال قبل چهار درصد رشد دارد.محزون افزود: 585 هزار و 468 پسر و 552 هزار و 447 دختر در اين مدت به دنيا آمدند که بر اساس اين آمارها، به ازاي ولادت هر 100 دختر 106 پسر متولد شده است.وي تصريح کرد: به طور ميانگين در هر ماه 126 هزار و 435 ولادت، هر شبانه روز چهار هزار و 108 ولادت و هر ساعت 171 ولادت به ثبت رسيده است.محزون افزود: همچنين در اين مدت 876 هزار و 19 مورد از ولادت ها در شهرها و 261 هزار و 896 مورد ولادت در روستاها به وقوع پيوسته است.
به ازاي هر 100 زن، 130 مرد فوت شدند
مديرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعيتي و مهاجرت سازمان ثبت احوال کشور گفت : براساس آمار 9 ماه سال جاري 338 هزار و 820 نفر در کشور فوت کرده اند.محزون افزود: به همين منظور به ازاي هر 100 زن در کشور، 130 مرد فوت شده اند که اين آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل تفاوت چنداني نداشته است.وي اظهار داشت: در اين مدت 165 هزار و 893 مرد و 172 هزار و 927 نفر فوت شده اند
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
توقیف قایق فاقد هویت در حین صید غیرمجاز ترال در آبهای جاسک
سقوط درخت بر روی خودرو در کوی مهرگان بندرعباس
مراسم اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و شهدای خانواده ایشان
ناپایداریهای جوی در ارتفاعات شرقی و شمالی هرمزگان
اعزام هزار زائر از هرمزگان به مشهد مقدس برای حضور در مراسم بدرقه
پیکر شهید مدافع تنگه هرمز حسین ستوده، به میهن بازگشت
حضور فعالان سینما و مدیران برای بدرقه رهبر شهید
کیفرخواست رضا پهلوی صادر شد
بیانیه وزارت اطلاعات در آستانه برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
حمله پلنگ به دام اهلی در رودان
دیدار نماینده ویژه دولت تایلند با عراقچی
سورو را زیر چرخ خودروها دفن نکنید؛ این ساحل دیگر توان ندارد
پکن و راهبری کم هزینه جهان
قیمت محاسبهناپذیر آینده
فرصتی بینظیر برای دریافت وام قرضالحسنه