14

تیر

1405


سلامت

22 اسفند 1401 16:34 0 کامنت

وزیر بهداشت با هشدار نسبت به حوادث مرتبط با چهارشنبه آخر سال بویژه صدمات جبران‌ناپذیر حوادث چشمی ناشی از انفجار مواد محترقه، در عین حال از آماده‌باش مراکز درمانی از جمله بیمارستان‌های تخصصی چشم و سوختگی خبر داد.

 

به گزارش صبح ساحل و به نوشته ایسنا، دکتر بهرام عین‌اللهی در حاشیه دیدارش با وزیر بهداشت بورکینافاسو، با حضور در جمع خبرنگاران درباره وضعیت ارائه خدمت مراکز درمانی و بیمارستان‌ها در چهارشنبه پایان سال، گفت: یکی از حوادث تلخ در پایان سال به خصوص برای پزشکان و چشم پزشکان، حوادث مربوط به چهارشنبه سوری است. استفاده از برخی وسایل آتش‌زا و وسایلی که ایجاد انفجار می‌کند، بعضا می‌تواند حادثه آفرین باشد و به خصوص در شب چهارشنبه سوری در اورژانس‌ها شاهد این حوادث هستیم.

وی افزود: برخی تصور می‌کنند فقط کسانی که در این مراسم شرکت کرده یا از وسایل آتش‌زا استفاده می‌کنند، دچار این حادثه می‌شوند، در حالی که بیشترین حوادث را در عابرین و افرادی که تماشا می‌کنند، دیده‌ایم.

عین‌اللهی گفت: یکی از اتفاقات بسیار دلخراش صدمه به کودکان است. بچه‌هایی که در کنار آتش قرار می‌گیرند، دچار حادثه می‌شوند و بعضا این اجسام به چشم‌ اصابت می‌کند. وقتی چشم انسان دچار صدمه شود، به هیچ وجه قابل برگشت نیست و مانند شیشه‌ای است که بشکند. حتی اگر قرنیه را بخیه هم کنیم، دیگر مانند قبل نمی‌شود. اگر این اجسام به داخل چشم نفوذ کرده و شبکیه را خراب کنند، فرد مادام‌العمر دچار ضعف بینایی یا کوری می‌شود که قابل برگشت نیست. این حادثه خیلی تلخ است و جامعه پزشکی این روز را با تلخی طی می‌کند. زیرا افراد زیادی در سنین مختلف دچار حادثه می‌شوند.

وی با بیان اینکه توصیه می‌کنم که مردم از اجسام انفجاری استفاده نکنند، گفت: باید توجه کرد که موج انفجار می‌تواند همه چیز را پرتاب کرده و منجر به صدمه شود. در عین حال ما به عنوان وزارت بهداشت، به همه مراکز درمانی آماده‌باش کامل دادیم به ویژه مراکز سوختگی و تخصصی چشم. امیدواریم با کمترین حادثه چهارشنبه سوری را بگذرانیم.

عین‌اللهی در بخش دیگری از صحبت‌هایش از اهدای ۲۰۰ هزار دز واکسن کرونا به کشور بورکینافاسو خبر داد و گفت: باتوجه به روابط بسیار خوبی که بین کشور ما و بورکینافاسو وجود دارد و درخواست وزیر بهداشت این کشور، ایران ۲۰۰ هزار دز از واکسن‌هاس ایرانی را به بورکینافاسو اهدا می‌کند. اگر باز هم نیاز داشتند آمادگی اهدای واکسن کرونا را داریم.

دیدگاه ها (0)
img
img

مراقب آگهی‌ها و سایت‌های جعلی خرید بلیت و اسکان باشید

مراسم وداع با پیکر رهبری شهید تا ساعت ۲۲ امشب تمدید شد

آمادگی وزارت ارتباطات برای خدمت‌رسانی در آئین تشییع رهبر شهید انقلاب

بالن پایشی؛ سامانه کمکی برای پایش مراسم وداع قائد شهید

نایب قهرمانی تیم کشتی آزاد جوانان در آسیا

پورجمشیدیان: پیکر رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) تشییع می‌شود

انتصاب مجدد حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای به ریاست قوه‌قضائیه

شرایط دریافت وام نیروگاه‌های خورشیدی خانگی اعلام شد

ثبت‌نام ۱۷۹ هزار متقاضی حضور در راهپیمایی اربعین در سامانه سماح

اعلام جزییات برنامه تشییع پیکیر مطهر قائد شهید در قم

انتشار کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی تا پایان هفته

اعزام زائران حاجی‌آبادی به مراسم تشییع رهبر شهید امت

بازگشایی فرودگاه قشم ازسرگیری پرواز‌ها پس از چهار ماه وقفه

ممنوعیت قطعی و سراسری پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد اعلام شد

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: هیچ جایگاهی بدون بنزین نمی‌ماند

img
خـبر فوری:

مهلت بهره‌مندی از معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید شد