18

تیر

1405


علم و فناوری

12 فروردین 1402 10:20 0 کامنت

اطلاعات ارائه شده نشان می‌دهد که گوشی سامسونگ Galaxy S24 Ultra دارای نمایشگری با نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز است.

  

به گزارش صبح ساحل،  شرکت سامسونگ قصد دارد گوشی هوشمند پرچمدار دیگری به نام Galaxy S24 Ultra را وارد بازار کند. این محصول از نمایشگری با نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز بهره می‌برد، بنابراین برای افراد علاقه‌مند به گیمینگ گزینه مناسبی است. عرضه گوشی‌های هوشمند با نرخ نوسازی سریع در سال‌های اخیر به میزان فزاینده‌ای رایج شده است، به طوری که بعضی از گوشی‌ها حتی از نرخ نوسازی ۲۴۰ هرتز برخوردار هستند.

با توجه به گزارش‌های ارائه شده، گوشی‌های سامسونگ سری Galaxy S24 از اتصال ماهواره‌ای، مشابه آنچه اپل و هواوی ارائه می‌دهد، پشتیبانی می‌کنند. محصولات یادشده از تراشه Snapdragon 8 Gen 3 SoC بهره می‌برند، بنابراین عملکرد قابل‌توجهی را نسبت به نسل قبلی ارائه می‌دهند.

همچنین، گوشی سامسونگ Galaxy S24 Ultra از حسگر ۲۰۰ مگاپیکسلی بهبودیافته برای دوربین اصلی و قابلیت زوم پیشرفته استفاده می‌کند. البته هنوز این اطلاعات مورد تائید رسمی قرار نگرفته است.

دیدگاه ها (0)
img
img

شوامنی در آستانه تمدید ۵ ساله قرارداد با رئال مادرید

پایان مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در کربلای معلی

بلومبرگ: تردد دریایی در تنگه هرمز تقریباً متوقف شده است

تغییر ساعت مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد

عدالت آموزشی در سایه تهدیدات جنگی؛ چرا جان دانشجویان هرمزگانی نادیده گرفته می‌شود؟

عراقچی: پاسخ ما در مقابل سخنان رکیک، عمل ما است

غریب‌آبادی: با ترامپ قاتل باید با زبان خودش صحبت کرد

زمان مجلس ختم رهبر شهید به تعویق افتاد

سخنگوی وزارت خارجه: آمریکا ساختار توافق را نقض کرده ‌است

لاشه هواپیمای ناپدید شده پاکستان پیدا شد

برگزاری مجدد امتحانات ۲۰ و ۲۱ تیرماه دانشگاه آزاد برای شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع

تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های نهایی ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی

تعویق امتحانات نهایی منتفی شد؛ دانش‌آموزان طبق برنامه آماده شوند

معرفی بانک‌های عامل فروش ارز اربعین

مسی:وقتی مثل قبل نمی‌دوم، هم‌تیمی‌هایم جایم را پر می‌کنند/ فکر می‌کردم تیم را ناامید کردم!

img
خـبر فوری:

همه زیرساخت‌ها سالم است، اما یک پرواز لغو شد