اقتصادی
رئیس اتاق بازرگانی استان هرمزگان گفت: علیرغم وجود واحدهای صنعتی بزرگمقیاس، پالایشگاهی و خدماتی در اشتغال ساکنین استان به دلیل بکار گیری نیروی غیر ماندگار سایر استانها نقش قابلانتظار نداشته و کماکان بهعنوان یکی از مطالبات بومیان مطرح میباشد.
رئیس اتاق بازرگانی استان هرمزگان گفت: علیرغم وجود واحدهای صنعتی بزرگمقیاس، پالایشگاهی و خدماتی در اشتغال ساکنین استان به دلیل بکار گیری نیروی غیر ماندگار سایر استانها نقش قابلانتظار نداشته و کماکان بهعنوان یکی از مطالبات بومیان مطرح میباشد. محمدرضا صفا رئیس اتاق بازرگانی هرمزگان در نشست فعالان اقتصادی با حضور آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و مشاور اقتصادی بیت رهبری افزود: استان هرمزگان باسابقه دیرپای خود در عرصههای اقتصادی یکی از محوریترین ، پرتوانترین استان اقتصادی کشور است که دارای پتانسیلهای محیطی، زیرساختی مهم و محرک اقتصاد کشور در مقیاس ملی است. وی افزود: حمل نقل دریایی ، ریلی ، هوایی و زمینی مجاورت با دریای عمان ، خلیجفارس، استقرار سازمانهای توسعهگرا همانند 2 منطقه آزاد، 6 منطقه ویژه اقتصادی ، سازمان توسعه سواحل مکران و بیش از 30 هزار کیلومترمربع مساحت آبی از 100 هزار کیلومترمربع مساحت استان؛هرمزگان را به نماد توان اقتصادی ملی مبدل ساخته است ولیکن علیرغم اینهمه ظرفیت و تواناییها ، بهرهوری آن برای اقتصاد ملی در حد انتظار نمیباشد. صفا ادامه داد: به دلیل توسعه القایی بهرهمندی ساکنان استان نیز از مواهب این توسعه میسر نگردیده است و مطالبات و توقعاتی از مدیران این ظرفیتها مطرح ساخته است.وی افزود: در ساختار مدیریتی ازجمله هیات مدیره این سازمانها و واحدهای اقتصادی نقش مدیران و نخبگان استان هرمزگان کمرنگ میباشد.
تسهیل در پیلهوری، صیادی و کشاورزی
صفا به گردش مالی صنایع پرداخت و ادامه داد: به دلیل انجام عملیات مالی واداری این سازمانها و واحدها در مرکز کشور ، گردش مالی ناشی از فعالیت این سازمانها نقش در تقویت نظام پولی و بانکی و تأمین منابع موردنیاز استان نداشته است .وی اظهار داشت: علیرغم بارگذاری خدماتی درمانی ، آموزشی بر ظرفیتهای محدود استانی نقش قابلتوجه ای در توسعه این ظرفیتها از سوی این واحدها و سازمانها صورت نگرفته است . رئیس اتاق بازرگانی استان هرمزگان گفت: به دلیل پرداخت مالیات و عوارض ارزشافزوده برخی از واحدهای اقتصادی بزرگ و فعال در خارج از استان عمران و آبادانی شهرها در روستاهای استان از پرتو این فعالیت بهرهمند نشده است.صفا بابیان اینکه مبادله کالا در نوار ساحلی و جزایر سابقهی تاریخی و دیرینه داشته و ضروریات ماندگاری جمعیت در نوار ساحلی و جزایر است تصریح کرد:لذا به موضوع مبادلات مرزی فارغ از محدودیتهای امنیتی و انتظامی بهصورت وسیع باید پرداخته شود.وی افزود: هماکنون نرخ روستانشینی در هرمزگان متفاوت از کشور در حد 50 درصد است بنابراین رونق معیشت که عمدتاً مبتنی بر پیلهوری صیادی و کشاورزی است باید تسهیل گردد .رئیس اتاق بازرگانی استان هرمزگان گریزی به انتقال صنایع آب بر مناطق ساحلی پرداخت و تأکید کرد: جلوگیری از توسعه صنایع آب در فلات مرکزی ایران و انتقال صنایع مذکور به مناطق ساحلی یک اصل مهم در سواحل ، بنادر و جزایر و یک عامل مهم در انتقال جمعیت و فعالیت و رونق سواحل دریای عمان و خلیجفارس است . وی به بازگشایی گمرک در مناطق مرزی که قبلاً دارای دفاتر گمرکی بودهاند و همچنین توسعه سواحل مکران بر اساس مشارکت مردم درروند توسعه تأکید داشت.
تگ ها:
نظرسنجی
اخبار مرتبط
میناب نیازمند مدیرانی عملگرا است
سرمایه گذاری 170 میلیارد تومان در راستای توسعه سواحل مکران
نگاه ویژه دولت تدبیر وامید به توسعه سواحل مکران
اختصاص 190میلیارد تومان برای توسعه جاسک و مکران
احداث شهرک صنعتی ایران و چين در جاسک
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار